Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
20. travnja 2019.
Nominacija za Oscara

Kate Winslet: Ovo će biti Leova godina

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 18. siječanj 2016. u 15:32 2016-01-18T15:32:58+01:00

Leonardo DiCaprio ove je godine peti put zaredom nominiran za prestižnog Oscara, a Kate Winslet, koja je 1997. s njim glumila u blockbusteru »Titaniku«, smatra da će ovo »biti Leova godina« te vjeruje da će upravo on idući mjesec osvojiti zlatni kipić za najbolju mušku ulogu

LONDON Leonardo DiCaprio ove je godine peti put zaredom nominiran za prestižnog Oscara, a Kate Winslet, koja je 1997. s njim glumila u blockbusteru »Titaniku«, smatra da će ovo »biti Leova godina« te vjeruje da će upravo on idući mjesec osvojiti zlatni kipić za najbolju mušku ulogu.
 DiCaprio je za ulogu u filmu »Povratnik« ove godine već osvojio Zlatni globus i mnogi ga vide kao dobitnika Oskara za najbolju mušku ulogu u istome filmu. Svečana dodjela održat će se 28. veljače.

 Za nagradu u istoj kategoriji ove godine konkuriraju mu Bryan Cranston (»Trumbo«), Matt Damon (»Marsovac«), Eddie Redmayne (»Dankinja«) i Michael Fassbender (»Steve Jobs«) u kojem mu je partnerica Cate Winslet.

»Mislim da će ove godine nagradu osvojiti Leo, ponekad to možete predosjetiti. Također mislim da ove godine svi žele da to bude on«, rekla je Winslet za Reuters u nedjelju navečer nakon održanog Critics' Circle Film Awards u Londonu.

»Iako... pomalo mi je teško o ovome govoriti, jer je nominiran i Michael Fassbender... i smatram da je ostvario iznimno dobru ulogu. No... ponekad imate predosjećaj, ovo će vjerojatno biti Leova godina«, kazala je glumica.

I Winslet (40) je ove godine nominirana za Oskara, za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu »Steve Jobs« .

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš