Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
21. studenoga 2019.
Nadahnuto obraćanje

Emotivna Lady Gaga govor na Grammyju posvetila mentalnom zdravlju

Izvor: Reuters
Izvor: Reuters
Autor:
Objavljeno: 13. veljača 2019. u 7:34 2019-02-13T07:34:00+01:00

Lady Gaga iskoristila je svoj govor na dodjeli Grammyja govor kako bi progovorila o mentalnom zdravlju u Hollywoodu. Glazbenica je primila nagradu za najbolji duo, odnosno, grupni performans, za svoju suradnju s Bradleyem Cooperom na pjesmi ˝Shallow˝ u filmu ˝Zvijezda je rođena˝.

Gaga je svoj govor posvetila svijesti o mentalnom zdravlju, ističući da je mentalno zdravlje jedna od prevladavajućih tema filma, prenosi Independent.

- Tako sam ponosna što sam dio filma koji se bavi pitanjima mentalnog zdravlja. To je tako važno, rekla je pjevačica.

- Mnogi umjetnici se bore s tim problemom i moramo se pobrinuti jedni za druge. Ako vidite nekoga tko pati, ne skrećite pogled, a ako ste vi jedni od ljudi koje pate od ovog problema, iako bi to moglo biti teško, pokušajte pronaći tu hrabrost u sebi i recite nekome, rekla je u govoru.

Zahvalila se i Bradleyu Cooperu koji je propustio ceremoniju: ˝Voljela bih da je Bradley bio ovdje sa mnom. Znam da želi biti ovdje. Bradley, voljela sam pjevati ovu pjesmu s tobom.˝

Obožavatelji su na Twitteru pohvalili zvijezdu što je tako otvoreno progovorila o mentalnom zdravlju.

Jedan je korisnik napisao na Twitteru: "Moćne riječi Lady Gage o mentalnom zdravlju večeras."

Druga korisnica je dodala: "Gaga koristi svoj govor na Grammyju kako bi se pozabavila mentalnim zdravljem i koliko je ono važno - ova žena je nevjerojatna."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.