Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. listopada 2019.
Jedanaesta produkcija

foto/video DANCE QUEEN U Kraljevici nastupilo 200 plesača

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 17. ožujak 2019. u 19:58 2019-03-17T19:58:00+01:00

Jedanaestu produkciju organizirale su voditeljice kluba Sandra Ložnik Videčak Glad i Marija Španja te trenerice Dorotea Devčić, Dorothea Dumančić i Klaudia Žugo

KRALJEVICA U Domu kulture i sporta plesni klub »Dance Queen« održao je svoju godišnju produkciju. Jedanaestu produkciju organizirale su voditeljice kluba Sandra Ložnik Videčak Glad i Marija Španja te trenerice Dorotea Devčić, Dorothea Dumančić i Klaudia Žugo.

Na plesnom spektaklu publika je uživala u svim grupnim točkama koje su se pomno uvježbavale tijekom godine u izvedbi čak dvjesto pedeset plesača uzrasta od dvije do četrdeset godina. Za pripremu i izradu video zida i grafike zaslužna je voditeljica Marija Španja.

G1703MG013
Dance Queen u Kraljevici / Snimio Marko GRACIN

Studio »Barrutik« i »Nts« iz Zagreba potpisuju kostime koji su bili usklađeni s plesnom pričom koju su plesači izvodili. Svjetlosni specijalni efekti nosili su potpis »dBoki sound&light«. Ovogodišnji plesni show »Dance Queena« bio je poseban jer su izvedene i dvije neponovljive koreografije s kojima je plesni klub nastupio u polufinalnoj i finalnoj emisiji »Supertalenta«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.