Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 25° 1
Sutra: 28° 30° 2
19. lipnja 2018.
Želite živjeti na Trsatu?
Želite živjeti na Trsatu?
Objavljeno: 10. rujan 2017. u 23:59 2017-09-10T23:59:00+02:00

„Trsatski park“  je smješten u Ulici Fra Serafina Schona u blizini Svetišta Majke Božje Trsatske, Parka Heroja i Pančićevog parka, čime je budućim stanarima omogućeno mirno i kvalitetno stanovanje. U neposrednoj blizini nalaze se svi važniji sadržaji kao što su vrtići, škole, trgovine, javni prijevoz i dr

Nivogradnja d.o.o. iz Zagreba koja je do sada izgradila preko 4500 visokokvalitetnih stanova u Hrvatskoj,  gradi i prodaje stanove u modernoj višestambeno-poslovnoj građevini  „Trsatski park“ na Trsatu u Rijeci.

Stanovi će biti luksuzno opremljeni kvalitetnom opremom i bit će ugrađeni visokokvalitetni materijali kao što su: Riccheti pločice, sanitarije Catalano, armatura Hansagrohe, podno grijanje, protuprovalna vrata, PVC vanjska stolarija, unutarnja stolarija s vratnim krilom visine 210cm u bijeloj boji, troslojni gotov parket.

„Trsatski park“  je smješten u Ulici Fra Serafina Schona u blizini Svetišta Majke Božje Trsatske, Parka Heroja i Pančićevog parka, čime je budućim stanarima omogućeno mirno i kvalitetno stanovanje. U neposrednoj blizini nalaze se svi važniji sadržaji kao što su vrtići, škole, trgovine, javni prijevoz i dr.

Višestambeno-poslovna građevina „Trsatski park“ sastoji od suterena, gdje su smještena parkirna mjesta, od prizemlja u kojem su smješteni stanovi i 2 poslovna prostora veličine od 95m2 i 122m2, te od 5 stambenih etaža s kojih se pruža prekrasan pogled na čitav Riječki zaljev.

Suterenska etaža je s ostalim etažama povezena stubištima i panoramskim liftovima. Zgrada ima velik izbor stanova od 65m2 u visokom prizemlju do 123m2 na 3. i 4. katu, tako da svatko može izabrati onaj koji mu najbolje odgovara.
Svi stanovi imaju praktičan i funkcionalan raspored prostorija u skladu s modernim načinom života. Spavaći trakt smješten je u mirnom dijelu stana i odvojen od dnevnog boravka. Dnevnom boravku pristupa se iz ulaznog dijela stana. Svaki stan ima i  prostranu loggiu koja vizualno povećava prostor stana te omogućava za vrijeme lijepih dana dodatan stambeni prostor,  a za vrijeme lošijih dana stvara dojam svjetlosti i prostranosti.
Zgrada je energetski učinkovita i svrstava se u energetski razred „A“,  što znači da će neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima, u stanu uvijek biti ugodna temperatura  jer su ugrađeni  visokoenergetsko učinkoviti materijali i oprema, od prozora s trostrukim ostakljenjem  do kvalitetne toplinske izolacije. 

Nivogradnja d.o.o.

Parcela ima dva ulaza  od kojih je jedan kolni zaštićen rampom na daljinsko upravljanjem, a jedan je pješački. Pješački ulaz u zgradu bit će prostran i širok sa ambijentalnim osvjetljenjem koje stvara ugodnu atmosferu. Velika pažnja posvećena je i hortikulturnom  uređenju parcele.

Ukoliko Vas zanima više informacija o samom objektu i prodaji stanova možete nas nazvati u ured prodaje Nivogradnje d.o.o. na tel: 01/4666 765, 4666 335, možete nas posjetiti na  gradilištu ili više informacija  potražiti na našoj web stranici www.nivogradnja.hr

Nivogradnja d.o.o.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka