Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4
Sutra: 15° 15° 4
15. listopada 2019.

Uštedite do 80 posto upotrebom zamjenskih i obnovljenih tonera

Uštedite do 80 posto upotrebom zamjenskih i obnovljenih tonera
Uštedite do 80 posto upotrebom zamjenskih i obnovljenih tonera
Objavljeno: 11. prosinac 2016. u 20:12 2016-12-11T20:12:00+01:00

Ispis dokumenata u poslovne ili pak privatne svrhe bilježi konstantan porast, što je dovelo do pojave zamjenskih laserskih i tintnih uložaka za pisače. Kada trebate novi uložak za svoj pisač, sigurno tražite alternativu koja bi mogla biti približno kvalitetom jednaka originalnim ulošcima, a cjenovno povoljnija. Ukoliko niste baš upoznati sa zamjenskim tonerima, dat ćemo vam odgovore na neka pitanja, koji bi vam mogli olakšati donošenje odluke o kupnji.

Jesu li zamjenski toneri jednako kvalitetni kao i originalni?

Uvijek se postavlja pitanje što je s kvalitetom i količinom ispisa zamjenskih uložaka i mogu li oni naštetiti pisačima. Na to pitanje ne možemo dati konkretan odgovor jer i zamjenski toneri mogu biti bolje i lošije kvalitete.

Najjeftiniji i najslabiji po kvaliteti su tzv. klonovi. To su najčešće kineske kopije originalnih uložaka za čiju se proizvodnju upotrebljavanju jeftine sirovine upitne kvalitete. Takvi ulošci rijetko kada ispišu deklarirani broj stranica, a kada se to i dogodi kvaliteta ispisa je vrlo upitna. Klonirani laserski ulošci često ostavljaju crte ili zatamnjena područja na dokumentu, a tinte se sasušuju u inkjet pisačima.

Visoka kvaliteta

Štedimo li kupnjom zamjenskih tonera?

Cijene zamjenskih uložaka za pisače čak su i do trostruko manje od cijene originalnih uložaka, i svakako su financijski isplativi.

Što su obnovljeni ulošci za pisače?

Druga alternativa za originalne uloške su obnovljeni laserski i tintni ulošci za pisače  koji kao osnovu koriste istrošeni originalni uložak kojemu se nakon rastavljanja i čišćenja mijenjaju svi dijelovi koji pokazuju istrošenost. Nakon zamjene mehaničkih dijelova uložak se puni prahom, brtvi i ugrađuje me se novi čip.

Kako obnavljanje uložaka djeluje na okoliš?

Svojim drastičnim smanjenjem otpada koji obično završava na deponijima, obnavljanje uložaka uvelike pridonosi očuvanju prirode i zaštiti okoliša. Pored toga stvara radna mjesta i osnažuje regionalno gospodarstvo dok istovremeno korisniku pruža visoku pouzdanost u radu uz znatno smanjenje troškova.

Hrvatski proizvod

Znate li da možete kupiti kvalitetne tonere hrvatskog proizvođača?

Vodeći hrvatski proizvođač sa višegodišnjim iskustvom u obnovi uložaka za pisače je tvrtka MicroTeam iz Velike Gorice čiji se proizvodi prodaju pod brandom Print Team.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u proizvodnji, Print Team ima vlastite stručnjake za istraživanje i razvoj što osigurava da svaki proizvod zadovoljava ili nadilazi performanse originalnih uložaka po pitanju kapaciteta i kvalitete ispisa.

Postoji li jamstvo na Print Team tonere?

Svaki Print Team uložak za pisače je detaljno testiran i dolazi sa dvije godine jamstva na kvalitetu i količinu ispisa. Upotreba Print Team uložaka je potpuno sigurna jer proizvođač jamči za bilo kakvu štetu na pisaču ako je uzrok kvara njegov uložak.

Za razliku od kineskih klonova, obnovljeni ulošci za pisače poštuju patentna prava proizvođača i kvalitetu ugrađenih komponenti(http://print-team.hr/shopcontent.asp?type=kvaliteta ) čime osiguravaju potpunu kompatibilnost sa pisačima u kojima se koriste. To znači da nema nepotrebnog habanja dijelova pisača koji su u kontaktu sa uloškom što produžuje životni vijek pisača.

Hrvatski proizvod

Posjeduje li MicroTeam certifikat o svojoj kvaliteti izrade tonera i brizi o okolišu?

Pri izradi Print Team uložaka za pisače koriste se ekološki materijali čija je kvaliteta istovjetna što je potvrđeno normom ISO 14001 koja je međunarodno prihvaćen standard koji usklađuje ekološke ciljeve sa pravnim normama. Ovim standardom postiže se ravnoteža između ekonomske efikasnosti i zaštite životne sredine.

Pored ISO14001 Print Team toneri zadovoljavaju i DIN 33870, DIN 33871 te ISO 19752/19798 i ISO 24711 certifikate koji dokazuju dobru organizaciju i kvalitetu proizvodnje sa ciljem pružanja što većeg zadovoljstva korisniku uz maksimalnu moguću uštedu i trošak ispisa po stranici.

Certifikati

Jesu li kupci zadovoljni Print Team tonerima?

Print Team proizvodnju čini tridesetak djelatnika koji su izuzetno ponosni na svega 0,7% reklamacija na proizvode što je dokaz truda i znanja uloženih u proizvodnju.

Posjetite Print Team internet prodavaonicu i uvjerite se da su njihovi proizvodi jedina alternativa originalnom ulošku za pisač.

MicroTeam
Kurilovečka 1

Tel: 01 6219 280

www.print-team.hr

Letak

Hrvatski proizvod

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.