Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
25. ožujka 2019.

U četvrtak drugi Hrvatsko-arapski gospodarski forum

U četvrtak drugi Hrvatsko-arapski gospodarski forum
U četvrtak drugi Hrvatsko-arapski gospodarski forum
Autor:
Objavljeno: 20. prosinac 2017. u 0:00 2017-12-20T00:00:00+01:00

Drugi Hrvatsko-arapski gospodarski forum, HAGF  održat će se 21.12.2017. na botelu Marina u Rijeci. Organizator ove ekonomske manifestacije je Hrvatsko-arapsko društvo prijateljstva, a cilj je povezivanje gospodarstva Hrvatske i arapskih zemalja. Hrvatska pruža brojne mogućnosti za investitore iz arapskih zemalja, a isto tako otvaraju se mogućnosti za angažmanom hrvatskih tvrtki na poslovima u arapskom svijetu.

Pokrovitelj manifestacije je Primorsko-goranska županija.

Od tema vezanih uz gospodarstvo naglašavamo predavanje g. Vladimira Mitrovica, dipl.ing. IWE / EWE (www.matrixwelding.hr) o iskustvima suradnje sa arapskim svijetom i sa Austrijsko arapskom komorom u Beču (www.aacc.at) kroz sustave kvalitete u zavarivanju. Praktično predavanje biti će popraćeno izložbom iz portfolia opreme i praktičnog suporta u tehnološkim rješenjima tvrtke Juzni prolaz d.o.o. Zagreb kroz demonstraciju referenci u industriji u RH (www.juzniprolaz.hr), osvrtom na certifikacije kroz suradnju sa Bureau Veritasom, kao i planirane škole zavarivanja (brodogradilište Leda doo Korcula) u RH kroz dijalog sa www.aacc.at.

Naglasak je i na specifičnim marketinškim fazama otvaranja novih tržišta kroz usluge i proizvode bazirane na tehnologijama zavarivanja, kao i na modelima financiranja marketinških kampanja sa ciljem otvaranja vaneuropskih tržišta. AACC je zainteresiran pružiti suport i logistiku poslovnim partnerima iz RH u sektoru metalske industrije i biti prirodan most prema arapskom svijetu (brodogradnja, kotlogradnja, čelične konstrukcije, spremnici nafte i plina, transfer znanja i tehnologije).

HAGF1

Predsjednik AACC g. Khouja i doajen komore g. Žbrat kroz svoje predavanje pojasniti će funkcioniranje AACC-a, kao i usluge koje su spremni pružiti zainteresiranim izvoznicima iz RH i okolnih zemalja, na način da Hrvatsko arapsko društvo bude njihov most u Republici Hrvatskoj.

Kontakt:

Hrvatsko arapsko društvo prijateljstva, predsjednik Mr.sc. Aljoša Babić

51000 Rijeka, F. Prešerna 1

www.hadp.hr

E-adresa: hrvatsko.arapsko@gmail.com

tel: 385 (0) 51 633 350 mob: 385 (0) 98 426 084

HAGF2

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown