Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Novi Tommy

Suvremeni hipermarket u Baški

Suvremeni hipermarket u Baški
Suvremeni hipermarket u Baški
Objavljeno: 10. kolovoz 2019. u 9:15 2019-08-10T09:15:00+02:00

Novi suvremeni i funkcionalno opremljen hipermarket Tommy, otvoren danas u Baški na otoku Krku, na adresi Kralja Tomislava 100, kupcima nudi poseban doživljaj kupovine, uz povoljne cijene proizvoda koje i inače redovito nude u tom trgovačkom lancu diljem Hrvatske. To je ujedno jedanaesto prodajno mjesto u Primorsko-goranskoj županiji.

Bogat asortiman

Novi Tommy u Baški na površini od 1500 metara četvornih nudi širok asortiman   prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom, uključujući i asortimane pakirane svježe ribe. Za kupce je osiguran i veliki broj parkirnih mjesta.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane  četiri brze samoposlužne blagajne. Također, instaliranjem najnovijeg sustava za prihvat ambalaže moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

Ova značajna investicija Tommija rezultirala je otvaranjem i novih 40 radnih mjesta koji postaju dio velikog Tommy tima koji broji 4.000 zaposlenih diljem Hrvatske.

Kontiniuran razvoj

Politikom kontinuirane ekspanzije, prodajna mjesta Tommija postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je jedanaesta u nizu prodajnih mjesta Tommya u Primorsko-goranskoj županiji, te treći hipermarket.

S ukupno 207 prodajnih mjesta, Tommy je u top 6 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj s prihodom većim od 3 milijarde kuna. Tržišni je lider u maloprodaji u Dalmaciji s tendencijom rasta nacionalnog tržišnog udjela. S novim hipermarketom u Baški, Tommy je dodatno povećao svoj tržišni udio i u Primorsko-goranskoj županiji, a najavljuje i daljnje ekspanzije, posebno u priobalnom dijelu na Kvarneru, Primorju i Istri.

a60564d8-b9c0-4006-8c35-350cf9e3334d

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.