Srijeda, 10. veljače 2016.
Sponzorirani članak

PROMO Savjeti iznajmljivačima i hotelijerima za bolje popunjavanje soba i apartmana

Screenshot: YouTube, HRT
Screenshot: YouTube, HRT
Objavljeno: 6. prosinca 2012. u 7:47

Nakon gotovo jednog desetljeća uređivanja turističkog portala i gotovo dva desetljeća oglasnika, profesor psihologije i poduzetnik Davor Juranić izdao je priručnik za hrvatske iznajmljivače: Traži se krevet više .

Mnoštvo je savjeta koje autor podrobno obrađuje u svojoj knjizi s ciljem produžavanja sezone i maksimalnog iskorištavanja smještajnih kapaciteta ugostitelja.

Na 130 stranica odgovara na pitanja: kako komunicirati e-mailom, što poruka treba sadržavati, gdje se oglašavati, kako izraditi prezentaciju, kako oblikovati vlastitu ponudu, što ako slabo ili nikako ne govorite strane jezike, kako multiplicirati goste, kako postići da gosti budu ambasadori vašeg smještaja...

Više o ovoj knjizi, jedinstvenoj u branši iznajmljivanja smještajnih kapaciteta, više o komentarima naručitelja i mogućnostima narudžbe možete saznati klikom na sljedeći link: www.trazisekrevetvise.com

Također, poslušajte što sam autor kaže u jednom od svojih gostovanja:

Komentari

2
Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti komentar. Prijavi se / Registriraj se
  • maliodmakine
    maliodmakine   Objavljeno: 7. prosinca 2012. u 13:04

    dakle, i vas novolistovce je stisla beskunica, odnosno bezlipica. pa pocinjete davati i naslovnicu u zakup poput onih beskorisnih wc papira u obliku VL-a i JL-a. pokusajte to izvest neupadljivo.

  • maliodmakine
    maliodmakine   Objavljeno: 7. prosinca 2012. u 13:04

    dakle, i vas novolistovce je stisla beskunica, odnosno bezlipica. pa pocinjete davati i naslovnicu u zakup poput onih beskorisnih wc papira u obliku VL-a i NL-a. pokusajte to izvest neupadljivo.