Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Tko je uzeo SMART titulu?

Rekordnih 79 timova na kvizu općeg znanja na otvorenom u sklopu Zagreb Beer Festa

Rekordnih 79 timova na kvizu općeg znanja na otvorenom u sklopu Zagreb Beer Festa
Rekordnih 79 timova na kvizu općeg znanja na otvorenom u sklopu Zagreb Beer Festa
Autor:
Objavljeno: 24. svibanj 2018. u 15:48 2018-05-24T15:48:00+02:00

Osim posjećenosti Zagreb Beer Festa, koji je u četiri dana trajanja privukao čak 80.000 gostiju, minuli festival dobre glazbe i piva je u nedjelju oborio još jedan rekord. Na beer festu je, naime, u nedjelju održan dosad najposjećeniji kviz općeg znanja na otvorenom u Hrvatskoj!

SMART pub quiz je održan tijekom subote i nedjelje u organizaciji Zagreb Beer Festa, Iskona i Tvornice kvizova. Timovi su, zahvaljujući lijepom vremenu, na pitanja odgovarali smješteni na dekice na travnjaku Trga dr. Franje Tuđmana / Trga Francuske Republike uz pivo i besplatne kokice, dok je pitanja s video wall-a postavljala legenda hrvatskog kviza, Tarik Filipović.

Dok je subotnji kviz bio specijaliziran za ljubitelje glazbene i filmske umjetnosti, nedjeljni SMART pub quiz općeg znanja je privukao rekordni broj timova – čak 79 tročlanih i četveročlanih ekipa koje su se natjecale na najpozitivniji mogući način – tko će biti više SMART. Pobjedu je odnio tim „SOČNA GOMILICA“ s prikupljenih 45 bodova, dok su im se opasno približili drugo- i trećeplasirani timovi NJEMAČKI LANDRASI i SUMNJA U OŽULJKU s 44 tj 43 prikupljena boda.

U nastavku pogledajte atmosferu s najposjećenijeg hrvatskog pub quiza na otvorenom, na kojem su se među natjecateljima našli i poznati kvizaš Mario Kovač, lovkinja Morana Zibar te bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.