Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
22. veljače 2019.

Pločice koje ste oduvijek htjeli sada su na rasprodaji

Pločice koje ste oduvijek htjeli sada su na rasprodaji
Pločice koje ste oduvijek htjeli sada su na rasprodaji
Objavljeno: 6. lipanj 2018. u 11:37 2018-06-06T11:37:00+02:00

Pratiti svjetske trendove ukrašavanja doma nikada nije bilo lakše jer u salonu Vodotehnika vrhunski dizajnirane zidne i podne obloge sada su na totalnoj rasprodaji

Svjetski trend biranja statement podova, površina ukrašenih upečatljivim bojama te oslikanih raznovrsnim zanimljivim uzorcima, proširio se i na zidove te je sve više onih koji upravo na ovakav način svoj dom žele dovesti  do stilskog savršenstva. No, nadaleko poznata činjenica da upravo dekori poput mozaika ili patchworka ponekada stoje i trostruko više nego standardne obloge, najčešće jednoličnih tekstura i boja, mnoge obeshrabruje u želji za kreiranjem doma na poseban i upečatljiv način. Kako bi tome doskočili, u novouređenom salonu Vodotehnika ponudili su rješenje te dio asortimana pločica najboljih talijanskih proizvođača ponudili po posebno niskim cijenama.

„Zbog velikog interesa kupaca i dolaska novih kolekcija sve do isteka zaliha dio asortimana pločica prve klase nalazi se na rasprodaji po cijeni od 30 kuna metar kvadratni za gotovinsko plaćanje.Toliko traženi dekori i bordure pojedinih proizvođača, a za koje je uobičajeno izdvojiti više sredstava,stajat će i dvostruko manje“, rekla je Gordana Barun iz salona Vodotehnika te dodala da sada napokon možete imati svoj statement pod ili zidte vizualno oplemeniti prostor na pravi fashion način.

Što se zidova tiče, biranjem jedne ili više ukrasnih vertikala smanjuje se potreba za velikim brojem umjetnina u interijeru. „Ipak, korištenjem kombinacije ovih dvaju ukrasnih elemenata lako se dolazi do pobjedničkih rješenja neprikosnovene trajnosti i estetske vrijednosti. Danas su to prepoznali mnogi i sve je više upita za kreiranjem površina koje će prostoriji dati karakter i autentičnost bilo da je riječ o zidovima ili podovima u kuhinjama i kupaonicama kao i u ugostiteljskim objektima“, kažu u Vodotehnici.

Na rasprodaji je i veliki broj pločica u pastelnim tonovima koje se ove godine konstantno traže, kao i one u ljubičastim tonovima, IT boji 2018. godine.

Vodotehnika_akcija plocice_Wood wall ivory _ Flaviker

U asortimanu Vodotehnike, salonu poznatom i kao „Boutique de Céramique“ sa zagrebačkog Jankomira, osim pločica na rasprodajinalaze se i zvučna imena svijeta keramike, među kojima su cijenjeni Sant'Agostino,Supergres,Piemme i Flaviker, a čiji proizvodi vrhunske kvalitete i talijanske izrade nemaju konkurencije.

Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika ili prodajni pred-prostor s artiklima na rasprodajite izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete.

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb:

radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

Više informacija potražite na adresi:http://www.salon-vodotehnika.hr/

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
S pet zvjezdica napunite sezonu brzo, lako i jednostavno