Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
14. prosinca 2019.
Započeo projekt Optima Telekoma

Optima časti kinom cijelu obitelj

Optima časti kinom cijelu obitelj
Optima časti kinom cijelu obitelj
Autor:
Objavljeno: 19. listopad 2018. u 12:22 2018-10-19T12:22:00+02:00

Optima Telekom je pokrenuo projekt “Optima časti kinom cijelu obitelj” kojim će druge subote svakog mjeseca posjetitelje počastiti novim filmskim naslovima u kojima mogu uživati svi članovi obitelji.

U subotu, 6.10.  je održana  prva projekcija filma koju nisu propustili pogledati predstavnici medija i poznate osobe među kojima su bile Lana Klingor Mihić i Doris Pinčić Rogoznica koje su sa svojim obiteljima uživale u animiranom filmu Vili Kočnica. Svi posjetitelji imali su priliku pratiti pustolovine animiranih likova u opuštajućem ambijentu kina, a na poklon su ih dočekale društvene igre uz koje im i kod kuće neće nedostajati zabave. Kino dvorane CineStara u Slavonskom Brodu, Splitu, Zagrebu (Arena Centar), Varaždinu, Rijeci i Osijeku bile su dupkom pune malih i velikih ljubitelja filmova.

Optima kokice

S obzirom na to da je broj ulaznica ograničen potrebno je na vrijeme preuzeti minimalno dvije, a maksimalno pet karata na blagajnama CineStar kina unutar devet dana do početka projekcije.

Optima zna koliko je vrijeme koje provedemo s članovima obitelji dragocjeno i zato poziva sve ljubitelje obiteljskih i dječjih filmova na druženje druge subote svakog mjeseca jer je ugodna kino dvorana savršena za opuštanje s vašom obitelj.

Iduća besplatna projekcija Orašar i četiri kraljevstva održat će se 10.11., u 16:30 sati u svim navedenim kinima. Osigurajte svoja mjesta na vrijeme!

Optima Doris i Lana

Više informacija o projektu i sljedećoj filmskoj projekciji potražite na: https://www.optima.hr/subotajezaobitelj

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.