Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Pula Film Festival

MammaMia: HereWeGoAgain!

MammaMia: HereWeGoAgain!
MammaMia: HereWeGoAgain!
Objavljeno: 23. srpanj 2018. u 15:26 2018-07-23T15:26:18+02:00

Nakon premijere filma glumci i uzvanici nastavili su se družiti uz prigodan domjenak koji je organizirala Podravka uz VegetuNatur, koja je ujedno glavni partner turneje filma u Adria regiji

U sklopu zatvaranja Pulskog filmskog festivala u Areni, održala se svečana premijera filma MammaMia: HereWeGoAgain! kojoj su, uz brojne gledatelje i uzvanike, prisustvovali i redatelj OleParker, glumci Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Josh Dylan te producentica JudyCraymer.

Vegeta Natur i Mamma Mia_1

Premijera filma MammaMia: HereWeGoAgain!, za koju se tražila karta više, protekla je u odličnoj atmosferi u najljepšem kinu pod otvorenim nebom i predivnim kulisama pulskog amfiteatra. Nakon prikazivanja filma, glumci i uzvanici su se nastavili družiti uz prigodan domjenak koji je organizirala Podravka uz VegetuNatur, koja je glavni partner turneje filma u Adria regiji.

Vegeta Natur i Mamma Mia_5

Glumci su često u svojim istupima u medijima isticali kako im je na Visu, tijekom snimanja filma, bilo prekrasno zbog prirodnih ljepota, iznimne velikodušnosti i gostoljubivosti ljudi iz Hrvatske te nezaboravnih okusa i mirisa naših jela, a jučerašnje događanje je nadmašilo sva njihova očekivanja.

„Veliko nam je zadovoljstvo što možemo podržati turneju filmaMammaMia: HereWeGoAgain!u Adria regiji. Kvalitetna glumačka postava, vrhunska produkcija i svima dobro znane pjesme odlike su ovog dugoočekivanog mjuzikla snimanog u Hrvatskoj. U isto vrijeme kad na velika platna stiže novi nastavak filma MammaMia, u naše kuhinje dolazi nova generacija Vegete Natur. Potpuno prirodna, Vegeta Natur sadrži morsku sol, devet vrsta povrća te pažljivo odabrane začine koji svakom jelu daju najfiniji okus prirode,“ izjavila je prilikom premijere Marinka Akrap, direktorica korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

Vegeta Natur i Mamma Mia_3

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.