Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
20. travnja 2019.
Dan odmora za zaposlenike vodećeg trgovačkog lanca u Hrvatskoj

PROMO Kaufland ne radi na blagdan Svih svetih

Kaufland ne radi na blagdan Svih svetih
Kaufland ne radi na blagdan Svih svetih
Objavljeno: 26. listopad 2016. u 0:01 2016-10-26T00:01:00+02:00

Blagdan Svih svetih jedan je od vjerskih blagdana duboko ukorijenjenih u Hrvatskoj, dan kada se obitelji okupljaju i prisjećaju onih koji više nisu s njima, obilaze groblja i uređuju posljednja počivališta svojih najmilijih.

Uvažavajući vrijednost ove tradicije i važnost obiteljskog života, uprava Kauflanda Hrvatska odlučila je svim svojim zaposlenicima omogućiti da utorak 1. studenog provedu u krugu svojih obitelji.  

„Ovim postupkom nastavljamo ispunjavati svoju misiju da Kaufland učinimo još poželjnijim mjestom za rad i poslovanje. Uvjeren sam da su zadovoljni zaposlenici temelj svakog uspješnog poduzeća i budućeg razvoja, stoga uz petodnevni radni tjedan, po čemu smo jedni od rijetkih u branši, uvodimo i neradni dan za sve zaposlenike na blagdan Svih svetih. Trgovina je  jedna od najmnogoljudnijih djelatnosti u Republici Hrvatskoj,  pa smatramo da, osim mirnih blagdana za svih 3.700 zaposlenika Kauflanda Hrvatska, ovakvim potezima možemo utjecati i na percepciju čitave branše“, izjavio je generalni direktor Kauflanda Hrvatska k.d.

Ovim putem Kaufland poziva svoje kupce da nužne namirnice i potrepštine za Sve svete nabave koji dan ranije, u jednoj od 36 modernih poslovnica Kauflanda diljem Hrvatske, te da imaju razumijevanja za ovakvu odluku.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš