Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
28. siječnja 2020.
UZ ARRIVA CROATIA MOBILNU APLIKACIJU PUTNICI ŠTEDE VRIJEME I NOVAC

Aplikacija za bržu kupnju i nižu cijenu autobusnih karata

Aplikacija za bržu kupnju i nižu cijenu autobusnih karata
Aplikacija za bržu kupnju i nižu cijenu autobusnih karata
Autor:
Objavljeno: 21. svibanj 2019. u 15:25 2019-05-21T15:25:00+02:00

Arriva, vodeći autobusni prijevoznik u Hrvatskoj i jedan od najvećih pružatelja usluga putničkog prijevoza u Europi je nakon lansiranja aplikacije za Android uređaje, lansirao i aplikaciju za IOS operativni sustav. Aplikacija nudi brzu i jednostavnu kupovinu karata putem mobilnog telefona gdje god se korisnici nalazili.

Korisničko iskustvo je najvažnije

Najnovija Arrivina aplikacija pruža ugodno korisničko iskustvo. Putovanje započinje bez fizičkog odlaska po karte i gubljenja vremena jer je kupnju karte mogućebrzo obaviti putem mobilne aplikacije bilo kad, bilo gdje i u samo par poteza prstom.Preostaje još bezbrižno sjesti u autobus pa umjesto papirnate karte pokazati QR kod na zaslonu svog pametnog telefona. Pritom ova jednostavna kupnja karata nudi izvrsne prilike za uštede kroz razne popustepoput iznimno isplativog First minute bookinga kao i posebnih ponuda dostupnih ekskluzivno u aplikaciji.

 

Dražen Divjak, generalni direktor Arrive Hrvatskau čijem su sastavu tvrtke Autotrans, App i Panturist rekao je: „Prilagođavamo se svojim korisnicima i načinu na koji žive, provode vrijeme, kupuju i putuju. Tako su nastale i naše aplikacije koje smo skrojili po mjeri: stavili smokorisnika u fokus i dizajnirali mu najbolje korisničko iskustvo. Modernom čovjeku vrijeme je vrijedan resurs i mi mu ga ne želimo trošiti. Naprotiv, nudimo mu sve informacije nadohvat prsta kako biu samo par klikova našao sve što traži i kupio karte za željeno putovanje.“

 

Bus - Arriva

Sve je na dlanu

 

Arriva Croatia mobilna aplikacija za iOS, kao i ona za  Android, nudi jednostavnost: putnicima za kupnju i vožnju treba samo pametni telefon.Dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku i iznimno se intuitivno i lako koristi. Korisnici putem aplikacije mogu jednostavno pretražiti red vožnje, doznati ima li mjesta na željenim linijama i provjeriticijene karata. Kupnja karata je još jednostavnija i brža uz prijavu u myArriva korisnički račun i korištenje opcija spremanja podataka i elektroničkog novčanika za buduće kupnje.

 

15% popusta dobrodošlice

Sa svim podacima na dlanu putovanja su postala bliža, uštede veće, a kupnja karata nikada nije bila jednostavnija. Mobilna aplikacija Arriva Croatia može se preuzeti s App Storea i Google Playa a Arriva je svakom korisniku za putovanje do 30. lipnja 2019. pripremila promo kod 01MOBAPP0519 s popustom dobrodošlice od 15%.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze