Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Sretna ruka

Izvučeni dobitnici nagradne igre Novog lista i Namještaja Mima

Snježana Filipović izvukla je dobitnike / Foto: S. JEŽINA
Snježana Filipović izvukla je dobitnike / Foto: S. JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 23. svibanj 2018. u 8:34 2018-05-23T08:34:40+02:00

Sanjin Kopajtić iz Kukuljanova pokraj Rijeke i Kruno Šobot iz Karlovca sretni su čitatelji Novog lista koji su dobili nagrade od po 25 tisuća kuna za kupovini u trgovini namještaja Mima

RIJEKA Sanjin Kopajtić iz Kukuljanova kraj Rijeke i Kruno Šobot iz Karlovca dobili su priliku besplatno urediti svoj stan ili kuću, a zahvaljujući činjenici da su postali dobitnici glavne nagrade Novog lista, ukupno vrijedne 50 tisuća kuna, odnosno dva puta po 25 tisuća kuna, pod nazivom »Zapleši u ritmu ... za kupovinu u Mimi«.

Kopajtić i Šobot, čije je koverte s kuponima jučer u poslovnici Namještaja Mima u Rijeci izvukla voditeljica Snježana Filipović, dobili su svaki bon od po 25 tisuća kuna koje mogu iskoristiti za nabavku namještaja u Mimi. Komisija u sastavu Ana Furlan, voditeljica Promocije Novog lista, javnobilježnički prisjednik Nada Jovanić, Martina Tijanić, djelatnica Namještaja Mima i Davor Kumer, djelatnik Marketinga Novog lista, pomno je pratila izvlačenje omotnica i provjerila je li sve regularno. Inače, za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno sakupiti ukupno četrnaest kupona, a nagradna igra trajala je od 27. travnja do 11. svibnja.

– Ugodno sam iznenađen dobitkom, za koji je najviše zaslužna moja majka Mira, koja je sakupljala kupone i ispisala moje ime te poslala u Novi list. Pretplatnik sam Novog lista i čitam ga godinama, ponekada smo dobili neke sitne nagrade, majice, knjige, ali ovo je prva ozbiljna nagrada. Kod nas se Novi list čita svakodnevno, moja majka najviše. Što se tiče dobivene nagrade, s obzirom da se djeca »kuće«, nagrada će većim dijelom završiti kod njih, a meni ako nešto ostane za neki sitni komad namještaja, kazao je Sanjin Kopajtić, vozač po struci, koji se sprema u zasluženu mirovinu. Sreću i zadovoljstvo nije krila ni njegova majka Mira,koja je također redoviti čitatelj Novog lista.

Sanjin Kopajtić s majkom Mirom / foto: S. JEŽINA

– Jako sam sretna što smo dobili nagradu, iako još uvijek malo u nevjerici, ali nadam se da se ne šalite. Veseli me da je moja obitelj dobila nagradu koju ćemo znati dobro iskoristiti, kazala je Mira Kopajtić.

Kruno Šobot, djelatnik je karlovačke Gradske uprave, također je redoviti čitatelj Novog lista, kojega kupuje svaki dan i prelistava i čita sa suprugom.

– Čitam većinu dnevnih novina, igram nagradne igre redovito, ali je ovo prva veća nagrada koju smo dobili. Veseli nas ova nagrada jer ćemo dobiti priliku obnoviti stan novim namještajem, onim što nam je najpotrebnije u ovom trenutku, kazao je Šobot.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.