Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
21. veljače 2020.
Art kino

Završna svečanost za Filmski klub +54: Prezentacija radova "Moja filmska priča"

Završna svečanost za Filmski klub +54: Prezentacija radova "Moja filmska priča"
Završna svečanost za Filmski klub +54: Prezentacija radova "Moja filmska priča"
Autor:
Objavljeno: 18. srpanj 2019. u 17:06 2019-07-18T17:06:49+02:00

RIJEKA - Završna svečanost »Moje filmske priče« riječkog Art-kina bit će održana u dva termina – za polaznike i polaznice radionica u petak, 19. srpnja, u 21.30 sati u Ljetnom Art-kinu i u subotu, 20. srpnja, u 19 sati u dvorani Art-kina za sve članove i članice Filmskog kluba 54+. Tada na program premijerno stižu filmski radovi polaznika i polaznica radionica »Moje filmske priče«.

– Nakon pune godine održavanja projekta Art-kina, koji je iznjedrio više od 700 članova i članica Filmskog kluba 54+, deset filmskih projekcija, četrnaest sastanaka Kluba i trinaest različitih kreativnih radionica namijenjenih za članove i članice kluba, »Moja filmska priča« privodi se kraju.

Na završnoj svečanosti bit će prikazano trinaest kratkometražnih uradaka – dvije videoreportaže, osam uradaka kratkometražne stop animacije, jednominutni film i dva kratkometražna igrana filma – koje su pod stručnom voditeljskom palicom Sanje Kapidžić, Martine Meštrović, Leona Lučeva, Brune Lovrenčića i Envera Krivca osmislili i snimili polaznice i polaznici radionica Video reportaže, Stop animacije, Filmske igre i Jednominutnog filma, javljaju iz Art-kina, naglašavajući da članovi i članice Filmskog kluba 54+ svoje ulaznice za završnu svečanost mogu podići na blagajni Art-kina u radnom vremenu od 16 do 21.30 sati.

Filmski klub 54+ djeluje u okviru projekta »Moja filmska priča«, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, kojim Art-kino nastoji osnažiti razvoj lokalne filmske kulture i sugrađanima s navršenih 55 godina života omogućiti veću uključenost u kulturni život zajednice.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.