Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 1
Sutra: 15° 16° 13
21. lipnja 2018.
Besplatni koncert

Poslastica za kraj festivala: Legendarni Gibonni zatvara drugi Poreč Open Air

Foto: Danny Clifford
Foto: Danny Clifford
Autor:
Objavljeno: 12. rujan 2017. u 7:38 2017-09-12T07:38:02+02:00

POREČ U subotu, 16. rujna velikim besplatnim koncertom višestrukog dobitnika nagrade Porin, na porečkoj Rivi završava ovogodišnje izdanje festivala Poreč Open Air. Uz Gibonnijeve bezvremenske hitove ispratit ćemo još jedan uspješan festival života na kojem su se tijekom cijeloga ljeta zabavljali građani Poreča kao i mnogobrojni turisti.

Nakon odličnih glazbenih izvedbi u sklopu Street Music programa, nezaboravnih koncerata iz novog World Stage programa, Open Air Cinema kino projekcija na otvorenom, Princess Ball zabava za najmlađe te Istra Inspirit doživljaja za sve generacije i Circus in the City impresivnih akrobatskih točaka spretnih cirkusanata, Gibonni će građanima Poreča i njihovim gostima priuštiti pravu glazbenu poslasticu za pamćenje.

Ovaj splitski pjevač, kantautor i tekstopisac veliki je miljenik publike koja s veseljem prihvaća svaku njegovu novu pjesmu, a na repertoaru će se u subotu uz brojne hitove koji su osvojili sve top ljestvice domaće scene naći i pjesme Činim pravu stvar, Oprosti i Sreća.

Drugu godinu zaredom porečke su ulice i trgovi živjeli posebnim festivalskim duhom, a grad su preuzeli brojni odlični glazbenici, performeri i zabavljači. Ovaj veliki festival završava tulumom za pamćenje, a svi ljubitelji Gibonnija i dobre zabave znaju gdje će biti 16. rujna. Čekamo vas u 22 sata na porečkoj Rivi na službenom ispraćaju drugog festivala života Poreč Open Air.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka