Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
21. studenoga 2018.
Milan Zagorac i Studio TiM

"Vražji prolaz": Roman koji su čitatelji platili unaprijed

NL arhiva
NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 1. prosinac 2014. u 10:19 2014-12-01T10:19:00+01:00

Riječki pisac i izdavač Milan Zagorac uspio je u svom naumu zaobilaženja sustava izdavanja knjiga putem javnih potpora te je objavio vlastitu knjigu bez uobičajenih injekcija javnog novca. Roman pod naslovom »Vražji prolaz« objavit će ovih dana Zagorčev Studio TiM, nakon što je kampanjom na društvenim mrežama autor uspio prikupiti potrebne novce za izdavanje knjige

RIJEKA Riječki pisac i izdavač Milan Zagorac uspio je u svom naumu zaobilaženja sustava izdavanja knjiga putem javnih potpora te je objavio vlastitu knjigu bez uobičajenih injekcija javnog novca. Roman pod naslovom »Vražji prolaz« objavit će ovih dana Zagorčev Studio TiM, nakon što je kampanjom na društvenim mrežama autor uspio prikupiti potrebne novce za izdavanje knjige.
 

 – Ljudi su pomogli direktno s 1.500 kuna, ostatak dajemo mi, a sve to znači da imamo za prvih 200 primjeraka za prvu ruku, za knjižnice i predstavljanje – kaže Zagorac, dodajući da će javno predstavljanje romana upriličiti za 15-ak dana u Rijeci.

  Roman je inače objavljivan u nastavcima na Zagorčevu blogu »Aksiomatični Milan«, a kako je ranije najavio, svi koji su uplatili više od 50 kuna dobit će potpisani primjerak knjige. Cijena knjige bit će, kaže, 80 kuna, a moći će je se nabaviti u svim riječkim knjižarama, kao i u nekim zagrebačkim.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin
Imaju li tvrtke i obrti izbor ukoliko porastu cijene plina

Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin