Postscript

Stiže nastavak na jednu od najboljih ljubavnih priča svih vremena – “P.S. Volim te”

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Od rujna je u prodaji nastavak na svjetski književni hit "P.S. Volim te"



Spisateljica Cecelia Ahern je 2004. godine napisala svoju prvu knjigu, u dobi od dvadeset i jedne godine.


Knjiga je 19 tjedana provela na broju jedan kao bestseller u njezinoj domovini, Irskoj, a status se proširio i u Englesku, Njemačku, Nizozemsku te SAD. Knjiga je postala jedno od najboljih modernih ljubavnih uradaka, a snimljen je i istoimeni film.


Riječ je o hitu “P.S. Volim te” koji prati protagonisticu Holly. Ona se pokušava nositi s tugom nakon što joj suprug Gerry premine zbog tumora na mozgu. Kasnije otkriva da joj je pokojni muž ostavio deset pisama koje treba otvoriti nakon njegove smrti. Svako pismo sadrži poruke ljubavi i podrške kojima joj pomaže da preboli njegovu smrt.




Glavne uloge u romantičnoj drami pripale su Hilary Swank i Gerardu Butleru.


FOTO/Flickr


FOTO/Flickr



Ahern je od tada napisala više od 15 knjiga i prodala ih u preko 25 milijuna primjeraka. No, spisateljica je odlučila pratiti svoj najveći hit, pa je tako objavila da je upravo dovršila nastavak.


Nova knjiga nosi naslov „Postscript“, a osvajanje engleskog i irskog tržišta će započeti 19. rujna ove godine, prenosi portal VT. 


„Imam velike vijesti. Napisala sam nastavak na ‘P.S Volim te’, naziva ‘Postscript’. Nadam se da ćete poželjeti srdačan povratak Holly i Gerryju, te da će vam čitanje biti emotivno kao i meni“, objavila je Ahern na svom Twitter profilu.



Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, obožavatelji su presretni. Većina ih priznaje da je već poslala narudžbe za novi nastavak, a mnogi se boje i pomisliti koliko će plakati zbog ove knjige.