Gavelline večeri

Ovacije za Atelje 212 i izvedbu “Kazimira i Karoline”

Hina

Kazimir i Karolina

Kazimir i Karolina

Gavelline večeri završavaju večeras dodjelom nagrada za najbolju žensku, odnosno mušku ulogu, za najbolju režiju te za najbolju predstavu festivala



Beogradski Atelje 212 gostovao je sinoć na 30. Gavellinim večerima u zagrebačkom Gradskom dramskom kazalištu Gavelli s predstavom “Kazimir i Karolina” Odona von Horvatha u režiji Snežane Trišić, oduševivši festivalsku publiku koja je umjetnike ispratila snažnim aplauzom i ovacijama.


Najbolja predstava ovogodišnjeg “Sterijinog pozorja”, gdje je osvojila i glumačke nagrade kao i nagrade za režiju i scenografiju, posljednja je predstava u konkurenciji za nagrade ovogodišnjeg izdanja festivala ponajboljih kazališnih ostvarenja protekle godine u Hrvatskoj i regiji.


Gavelline večeri završavaju večeras dodjelom nagrada za najbolju žensku, odnosno mušku ulogu, za najbolju režiju te za najbolju predstavu festivala, nakon čega će Atelje 212 iz Beograda izvan konkurencije izvesti predstavu Tracyja Lettsa “Kolovoz u okrugu Osage” u režiji Ljiljane Todorović.