Nagrada publike Ri teatra

Najbolja predstava »Dnevnik nogometaša«

Kim Cuculić



RIJEKA » U Noći kazališta u Kulturnom centru »Kalvarija« održan je specijalni show program »Kuc Kuc Cabaret« – izvedeni su ponajbolji skečevi Ri Teatra iz proteklih godina u kojima je uz standardnu kabaretsku postavu (David Petrović, Davor Popović, Hrvoje Zubčić, Bojan Lakoš, Aleksandar Kivela, Antonia Pindulić i Marina Deželjin) nastupio i specijalni gost prof. Nebojša Zelić.


   Tijekom večeri izmjenjivali su se gosti (mađioničar Andrej, »Atmospheric«, Tomislav Vičević, Šiz Tv, muška plesna skupina »Hot stuff«), a vrhunac večeri bio je glazbeni nastup jazz ansambla »Mystic Rose«.


   Ovom prilikom dodijeljena je i prva nagrada publike. Gledatelji su od početka ove sezone glasali za sedam predstava Ri Teatra koje su premijerno izvedene u protekle dvije godine i to zaokruživanjem ocjena od 1 do 10. Prvo mjesto zauzeo je »Dnevnik nogometaša« (9,5), drugo »Hetero parada« (9,47), treće »50 nijansi zelene« (9,32), četvrto »50 nijansi crvene« (9,28), peto »Porn star« (9,27), šesto »Tvornica kretena« (8,87), a sedmo mjesto »Veliki bijeg« (8,67).




   »Hetero parada« kao drugoplasirana igra ponovno već ovu subotu, 22. studenoga u 20 sati, a pobjednik »Dnevnik nogometaša – miris Barcelone« na programu je 29. i 30. studenoga u 20 sati u KUC »Kalvariji«. Do kraja godine publika će moći pogledati i »50 nijansi zelene« 13. i 14. prosinca u 20 sati.