Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
6. prosinca 2019.
Ispušni ventil

Muško-ženska inspiracija: Popularni Muškarci.hr rasprodali Trsatsku gradinu

Muško-ženska inspiracija: Popularni Muškarci.hr rasprodali Trsatsku gradinu
Muško-ženska inspiracija: Popularni Muškarci.hr rasprodali Trsatsku gradinu
Autor:
Objavljeno: 19. srpanj 2018. u 18:26 2018-07-19T18:26:00+02:00

Četiri muškaraca - Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić i Živko Anočić jučer su u sklopu Ljeta na Gradini progovorili o svojim frustracijama, problemima, težnjama i svemu onome na što nailaze u odnosu sa svojim „boljim polovicama“. Pozivajući se čak na zakonske odredbe, dali su si za pravo odgovoriti na ženske tvrdnje o muškarcima te kroz predstavu elaborirati neke od najučestalijih situacija. Sve to je, naravno, publiku nasmijalo do suza, a glumci su se u pokušaju da se obrane stereotipnih obilježja osvrnuli na sve aktualnije brisanje granica između žena i muškaraca, odnosno zagovaranje ravnopravnosti. Kako su to naveli i kreatori predstave, prilika je ovo muškarcima da progovore o određenim temama iz svoje perspektive kao vid „ispušnog ventila“.

Predstava je specifična po tome što se igra u formi stand - upa nadograđenog glumačkim talentom i vještinama. Ako se složimo da je za uspješnost i popularnost predstave potrebno progovarati o aktualnim temama, tada možemo zaključiti, sudeći po posjećenosti predstave, kako je tema muško - ženskih odnosa publici uistinu zanimljiva.

Ljeto na Gradini nastavlja se uz BSH Trsat Castle I Adria Summer Sessions koji će ove subote, 21. srpnja ugostiti nekoliko DJ-a i uz ritmove elektronske glazbe stvoriti izvrsnu atmosferu na vrhu grada, a ulaznice za party su rasprodane.

IMG_7402

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.