Dani otvorenog smijeha

Komedija »Rent-a luftmadrac« Ri Teatra 20. lipnja u KUC-u

Kim Cuculić

Riječ je o laganoj, ljetnoj komediji čija je radnja smještena u malom turističkom mjestu na Jadranu. Režiju potpisuje cijeli glumački ansambl – Bojan Lakoš, Tomislav Vičević, Emir Mulalić, Nikolina Kalauz i Nataša Tepša



RIJEKA » U ljetnom ozračju, s luftmadracima na riječkom Korzu, Ri Teatar najavio je premijeru komedije »Rent-a luftmadrac«. Premijerna izvedba je u četvrtak, 20. lipnja, u 21 sat na ljetnoj terasi KUC-a Kalvarija, a prva repriza dan kasnije. Riječ je o laganoj, ljetnoj komediji čija je radnja smještena u malom turističkom mjestu na Jadranu. Režiju potpisuje cijeli glumački ansambl – Bojan Lakoš, Tomislav Vičević, Emir Mulalić, Nikolina Kalauz i Nataša Tepša. Scenograf i oblikovatelj svjetla je Igor Kondić. 


   Premijeru je najavio i Dječji dramski ansambl »Čudesni oblačak«. Predstava za djecu »Piratska riba« bit će izvedena u subotu i nedjelju, 15. i 16. lipnja, u 19 sati u KUC-u Kalvarija. Redateljica i voditeljica je Nataša Tepša, a koautori i glumci su djeca u dobi od 7 do 13 godina: Mara Golob, Marino Raspović, Karlo Barjaktarić, Jan Kukić, Marko Putić, Iris Čupković, Lara Rončević, Emma Pajtl, Annai Zogović, Antea Miše, Mia Strčić, Hana Marelić i Eva Vukelić. Riječ je o avanturističkoj predstavi koja se odvija na otoku Ke Kontanu, gdje živi pleme Konti. 


   U sklopu »Dana otvorenog smijeha« na ljetnoj terasi Kalvarije 14. i 15. lipnja u 21 sat je i predstava »Zimmer Frei«, a u subotu, 22. lipnja, slijedi zatvaranje sezone s programom »The Best of KUC KUC Cabaret«. Voditelj Ri Teatra Bojan Lakoš istaknuo je da je ovo bila najuspješnija sezona ovog kazališta – ukupno je izvedeno 159 predstava i programa, premijerno je prikazano 15 naslova za odrasle i djecu, a cijela sezona realizirana je uglavnom samo sredstvima Ri Teatra. Slijede ljetna gostovanja.