Kultipraktik nagrađuje

KNJIŽEVNOST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Raspisan natječaj za nagradu Post scriptum

Davor Mandić

FOTO: arhiva NL ,

FOTO: arhiva NL ,

Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba do 15. srpnja 2017. prirediti i poslati biografiju autora/ice i dokument formata .doc, .docx ili .rtf s najmanje 40 facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 15. lipnja 2016. do 1. srpnja 2017.,



Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Nagrada se dodjeljuje na KaLibar bestivalu u Zadru, a sastoji se od nastupa na bestivalu, priznanja i objave knjige kod uglednog izdavača sa svim pripadajućim autorskim pravima, te eventualno od sponzorskih financijskih i robnih donacija.


Natjecati se za nagradu svojim autorskim facebook-profilima ili stranicama mogu svi državljani RH prijavljeni na facebook stranicu Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Prijaviti se mogu autori/ce osobno, može ih prijaviti treća osoba ili žiri nagrade koji čine: Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Želimir Periš i Adrijana Vidić. Svrha nagrade je poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba do 15. srpnja 2017. prirediti i poslati biografiju autora/ice i dokument formata .doc, .docx ili .rtf s najmanje 40 facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 15. lipnja 2016. do 1. srpnja 2017., s navedenim datumima objave, na adresu: [email protected].




Knjiga prvog dobitnika nagrade Hrvoja Marka Peruzovića »Nekoga moramo voljeti (kako na webu, tako i na zemlji)« bit će uskoro objavljena u nakladi Jesenski i Turk.