Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
5. travnja 2020.
Reagiranje

Krsnik: 'Škaro nije pobjegao u BiH, već je otišao na godišnji odmor, a HDZ ga ne štiti'

Krsnik: 'Škaro nije pobjegao u BiH, već je otišao na godišnji odmor, a HDZ ga ne štiti'
Krsnik: 'Škaro nije pobjegao u BiH, već je otišao na godišnji odmor, a HDZ ga ne štiti'
Objavljeno: 7. listopad 2019. u 14:33 2019-10-07T14:33:01+02:00

Poštovani,

Obraćam Vam se u zastupanju gospodina Damira Škare, Novi Goljak 2 sa zamolbom da sukladno Vašoj zakonskoj obvezi objavite ispravak netočnih informacija objavljenih na portalu novilist.hr dana 05.09.2019. u članku autora Portal Novilist.hr pod naslovom "I druge žene će Škaru prijaviti za seksualno nasilje? Isplivalo je da ona nije jedina žrtva".

U članku su o gospodinu Škari objavljene neistinite i pogrešne tvrdnje Maje Mamule, osnivačice i koordinatorice Ženske sobe - Centra za seksualna prava u partnerstvu, da dotična osoba nije jedina žrtva, da je Škaro pobjegao u BiH nakon što je saznao da ga je žrtva prijavila, da ga štiti stranka i da je Škaro uputio indirektnu prijetnju žrtvinoj djeci.

Kategorički tvrdim da moja stranka nije pobjegao u BiH, već je otišao na godišnji odmor, da ga HDZ ne štiti i da djeci osobe koja ga tereti na učin kaznenog djela nije uputio nikakvu prijetnju.

Stoga, a radi zaštite interesa gospodina Škare odlučno otklanjam tvrdnje kao neistinite i molim da postupite sukladno čl. 41. i 42. Zakona o medijima te ovaj ispravak objavite u cijelosti u prvom izdanju elektroničke publikacije novilist.hr, a sve na istom ili istovrijednom mjestu gdje su objavljene sporne informacije bez ikakvog kraćenja ispravka. U protivnom bit ću prisiljen zatražiti zaštitu prava moje stranke pred sudom.

S poštovanjem,

Krešimir Krsnik, odvjetnik

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.