Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. veljače 2019.
TVeater Davora Mandića

Hrvatska – Izrael 10:1

Hrvatska – Izrael 10:1
Hrvatska – Izrael 10:1
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2011. u 12:00 2011-09-11T12:00:00+02:00

Totalno mi je žao što više nema tekmi turbouzbudljive Prve hrvatske nogometne lige na HRT-u pa da možemo još i još uživati u predmnijevajućim biserima Štimca und co. Šmrc.

Ne, nije greška u naslovu, stvarno smo zgazili Izrael. Jer osim što smo im uvalili tri gola, još smo nebrojeno puta oštro zapucali, nešto i pogodili, prema židovima, crncima, pederima i ostalom žgadijom koja se usudila skrnaviti sveto hrvatsko tlo. Ili to ipak nismo bili mi, kako nam svima razdragano tumači vječni HRT-ov ljubimac, Ja Predmnijevam Igor Štimac, koji uvijek prvim licem množine tumači svaki potez naše repke. Ali ima nas, a ima i njih.

Jesmo li mi onda ti koji su zapucali prema golu gostujućeg golmana Aouatea, ali ne loptom nego upaljačem? »Hrvatska je u 28. minuti dobila dvanaestog igrača. Pomno obrijani mladić, kao s reklame za Gillette, provukao se pored braniča iz Specijalne postrojbe i uputio snažan projektil prema izraelskom golu. Vratar se nije snašao, može se reći da nije očekivao napad s leđa, pa je projektil sletio točno na njegovu glavu. Hrvatska – Izrael 1:0!«

Ma sami su to tražili, gadovi obični, tako doći u Zagreb, sve sami židovi, pa još i crnci a sigurno ima i pedera! »Za dom, spremni!« »Ajmo ajmo ustaše!« Tako im i treba! A da slučajno ne bi pomislili da su ti povici samo izolirani incidenti pijanih klinaca s lošim frizurama, pobrinuli su se organizatori puštanjem vjetara s Dinare. I nisu to bili oni vegetarijanski, tihi i podmukli vjetrovi koje ne čuješ ali grizu i za nos i za oči. Bili su to pravi krkanski, oni koji dolaze nakon svinjskih rebara, zapečenog graha i 10 piva, sam dar božji s neba za sva osjetila. Otorinolaringologija dr. Thompsona od 1.000 wata.

Ali ništa od toga nije vidio ili čuo naš komentatorski dvojac. On je nama uporno tepao da smo sad malo popustili, pa smo bili malo slabiji u obrani, da sad moramo skupiti glave i pronaći očiglednu razliku u kvaliteti, ali i da smo na kraju svi zajedno uvalili tri komada pogubljenom protivniku pa možemo mirni doma inkasirati još jedan podeblji honorar, dnevnicu i putne troškove.

Da, totalno mi je žao što više nema tekmi turbouzbudljive Prve hrvatske nogometne lige na HRT-u pa da možemo još i još uživati u predmnijevajućim biserima Štimca und co. Šmrc.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!
Započela je modernizacija strukovnog obrazovanja na dobrobit učenika i gospodarstva Republike Hrvatske!

UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!