Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 2n
Sutra: 6° 6° 2n
22. veljače 2019.
TVeater Davora Mandića

blog Don Quijote creampie

Don Quijote creampie
Don Quijote creampie
Autor:
Objavljeno: 31. svibanj 2015. u 9:49 2015-05-31T09:49:25+02:00

Neće biti lako nikome tko dobije zeleno svjetlo za produkciju erotske emisije koja bi trebala ići na Trećem programu HRT-a. A tri su prijave stigle na Prisavlje.

   Prvo, novi konzervativizam, koji se s raznih strana nameće kao jedino ispravno mišljenje svijeta i života, uzeo je maha. Oni koji ne misle da je tako, neka samo promisle o pojmovima »mladež HDZ-a« + »Let 3«, »pilula za dan poslije« ili se sjete Ladislava Iličića, koji smatra da od masturbacije otpadaju udovi pa javno priznaje da se nikad nije taknuo. A stranka mu se zove HRAST, ili Hrvatski rast. Što ti je seksualna frustracija.

   Drugo, danas se dijete prije susretne s vaginom nego sa svećenikom. Mada je posve izvjesno i da će većina Hrvata (bar 86 posto) jednog dana vidjeti katoličkog svećenika, koji će, u nedostatku seksualnog odgoja u školama (vidi gore: novi konzervativizam), s oltara, a ponekad i iza njega, propovijedati o štetnosti masturbacije i predbračnog seksa. A dijete je zbunjeno jer tata naravno ne razumije da lozinka 12345 neće spriječiti malog Cumberbatcha da prodre u svijet bajkovitih oznaka »amateur anal«, »nurse«, »hentai« ili »creampie«.

   Prošla su, naime, vremena kad smo prve gole ženske grudi gledali na lošem prijemu talijanskih kanala, kad je Colpo Grosso bila naša erotska inicijacija a mi se pitali je li to bradavica ili snijeg na ekranu. Prošla su i vremena teta na posterima kod lokalnog automehaničara dok još nije bio izumljen žilet. Dobro, došao je onda noćni program i famozni Electric Blue, ali iz današnjeg rakursa taj soft porn izgleda seksualno kontroverzno koliko i brošura Marije Bistrice.

   Što bi danas bio dobar erotski program u tom našem šizofrenom društvu koje zakopčava turiste do grla, propagira uzdržavanje od masturbacije i seksa dok svećenik ne kaže amen, ali i itekako dobro zna čemu služe japanske kuglice i vidjelo je više seksualnih opačina i devijacija nego cijela Katolička crkva zajedno? Doista nemam pojma, ali znam da ću gledati te HRT-ove donkihote i držati im palčeve.

   Ne te palčeve, bolesnici jedni!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
S pet zvjezdica napunite sezonu brzo, lako i jednostavno