Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. listopada 2019.
'Ladovina Ladislava Tomičića

kolumna Na Facebooku Hrvat kliče: Cukerberže, izdajniče!

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 17. prosinac 2017. u 7:30 2017-12-17T07:30:00+01:00

Hrvatski domoljubi uzvratili su udarac prijavljujući facebook adrese domaćih izdajnika, nešto od toga je urodilo plodom, ali avaj, gubici na terenu bili su puno veći na strani pravde, slobode i istine. Kao snoplje padali su najbolji: Željka Markić, Velimir Bujanec, Ivo Lučić, zatom najjača uporišta ljubavi prema domovini, kao što su 'Bujica' i 'Priznajem, Hrvat sam'.

Nakon antikrista, masona, komunista i ovih - onih, koje je odavno razotkrila budnost narodnog pjevača, nad Hrvatskom se nadvila nova ugroza opstojnosti slobodne »domoljubne« misli. Facebook, plavi pakao Marka Zuckerberga, sotonska društvena mreža, antihrvatski projekt koji se oteo kontroli pa sad svojim »komjuniti standardom« prijeti svekolikom svjetskom pučanstvu.

Počelo je bezazleno, sitnim upozorenjima i brisanjem fotografija narodnih heroja Maksa Luburića, Jure Francetića i Rafaela Bobana, upozorenjima da Markovim »komjuniti standardima« smeta čak i kad čovjek javno podsjeti na simbole pod kojima se hrvatska vojska borila pred Staljingradom, ukratko – sve suptilnije i suptilnije si morao davati do znanja da si Hrvat, jer bi te u suprotnom administratori sotonske mreže isključili na nekoliko dana, smišljeno slabeći uvijek (atr)aktivan domoljubni front prema srbočetnicima, jugokomunistima i komunjarama.

Dakako, naš narod nije sisao vesla i odmah je uočeno da to Facebook ne radi sam, da ima pomoć iznutra, petokolonašku i antihrvatsku, te je sumnjivac brzo otkriven u liku poduzetnika 'sumnjivog prezimena', koji dila toalet papir državnim institucijama. Kad je sumnjivac razotkriven, bio je prisiljen povući se, ali onda se pojavio neki drugi tip, iz Srbije nego kako (predstavio se kao Dragan Cvetković), koji je na svom facebook profilu javno otkrio da je on zapravo direktor Facebooka zadužen za regiju (za regiju - baš tako je pisalo i pametnome dosta).

Govno si jer si me nedavno dva puta blokirao samo zato što sam poštovala žrtvu generala Praljka i jednom dijelila nečije pametno da Srbija kontrolira Facebook. Koliko god ti blokirao, ništa nećeš postići, jer je ovaj narod navikao na svašta, odbrusila je novom direktoru Facebooka za regiju jedna od hrvatskih korisnica na svome profilu. Drugi korisnik, koji se mrskom neprijatelju predstavio kao Martineo C., iako je jasno da iza tog imena stoji jedan od naših facebook specijalaca, upitao je admin-Srbina: Pa tko kontrolira facebook.hr (yugo-balkanski facebook), ništa me ne čudi.... Što oni znaju o intelektualcima, na FF Zg je 'jedini intelektualac' Tito i pomno se filozofira o 'bravarevom životu'.« Nakon što je privremeno izbačen iz stroja, treći naš čovjek, domoljub i borac, primijetio je: Upravo odblokiran! Jebem ti mater, upravo sam izgleda odblokiran. Srami se, to što radiš nije ni Jozo Broz radio. Nadam se da će ovo yugo.hr sranje doći do gazde u Americi. Prvi ste i najjači u kršenju slobode govora i pisanja. Nikome nisam prijetio, samo sam prenio tekst. Što mi Hrvati možemo u budućnosti očekivati od tebe Srbine u mojoj zemlji?

Hrvatski domoljubi uzvratili su udarac prijavljujući facebook adrese domaćih izdajnika, nešto od toga je urodilo plodom, ali avaj, gubici na terenu bili su puno veći na strani pravde, slobode i istine. Kao snoplje padali su najbolji: Željka Markić, Velimir Bujanec, Ivo Lučić, zatom najjača uporišta ljubavi prema domovini, kao što su 'Bujica' i 'Priznajem, Hrvat sam'.

Domoljubnom frontu nije ostalo drugo nego da udari teškom artiljerijom. Željka Markić pozvala je u pomoć Vladu Republike Hrvatske, šaljući Ministarstvu unutarnjih poslova oštru notu da se nešto učini, da se napravi sve kako bi Facebook postao bolji. Kako njezina inicijativa Facebook nije popravila, žestok presing na širokim, rovovima ispresijecanim poljanama Zuckerbergove društvene mreže poduzela je i Bruna Esih, jedan od liderica prominentne političke stranke u kojoj se skupilo samo vrhnje hrvatske inteligencije.

– Cinkaruši i denuncijatori, oni isti koji već desetljećima razapinju Hrvatsku na stup srama, koji su izravno doprinijeli i haškoj i drugim presudama i koji su generalka Praljka naveli da ispije otrov žele nas očito vratiti u mračno doba Jugoslavije, doba cenzure, doba jednoumlja, poručila je za igru raspoložena Esih, upozoravajući da ključnu riječ u ovom odsudnom obračunu na protivničkoj strani ipak imaju domaći izdajnici. Riječ je, poručila je, o »unaprijed smišljenoj, organiziranoj i sustavno provođenoj akciji skupina iz RH, koji se ne mogu nikako pomiriti s drugačijem mišljenjem, te koriste nimalo nenamjerne greške u sustavu Facebooka, te pokušavaju kontrolirati i gušiti slobodu izražavanja u RH«.

Unatoč svemu, zločinačka barijera Facebookovog »komjuniti standarda« još uvijek nije pala; još uvijek visi nad glavom novog hrvatskog domoljublja kao sjekira, skandalozno zabranjujući da vlastite zidove za Božić nakitimo prijateljskim svastikama, domoljubnim ustaškim znakovljem i prijezirom prema međunarodnom pravnom poretku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.