Grad: Rijeka
Danas: 16° moguća kiša
Sutra: ° °
27. ožujka 2017.
Uskoro na gradskom vijeću

Švedski političar predlaže da zaposlenici u pauzi za ručak upražnjavaju seks

Prijedlog vijećnika iz Overtornea ne čudi jer su Šveđani skloni cijeniti životne vrijednosti i u njima uživati
Prijedlog vijećnika iz Overtornea ne čudi jer su Šveđani skloni cijeniti životne vrijednosti i u njima uživati
Autor:
Objavljeno: 25. veljača 2017. u 17:59 2017-02-25T17:59:35+01:00

Gradski vijećnik u gradu Overtornea na krajnjem švedskom sjeveru ovaj je tjedan predložio da se na popis dopuštenih aktivnosti tijekom jednosatne pauze za ručak švedskim radnicima dodaju i seksualne aktivnosti s partnerom ili partnericom. Muskos ističe da će se o njegovu prijedlogu za nekoliko mjeseci raspravljati na sjednici gradskoga vijeća

KOPENHAGEN Gradski vijećnik u gradu Overtornea na krajnjem švedskom sjeveru ovaj je tjedan predložio da se na popis dopuštenih aktivnosti tijekom jednosatne pauze za ručak švedskim radnicima dodaju i seksualne aktivnosti s partnerom ili partnericom.

Per-Erik Muskos (42) izrazio je zabrinutost zbog prezaposlenosti nekih parova koji ne provode dovoljno vremena zajedno te podsjetio da su »studije« potvrdile kako seks pridonosi psihološkom i fizičkom zdravlju.

»Tijekom pauze možete otići u obližnji fitness centar i vježbati, no ovo je zdravije i za parove, ali i za samce«, smatra Muskos.

»Ovakva bi mjera bez sumnje utjecala na poboljšanje raspoloženja i povećanje broja stanovnika u našemu malom gradu od 4500 stanovnika«, kazao je za AFP.

Prijedlog vijećnika iz Overtornea ne čudi jer su Šveđani skloni cijeniti životne vrijednosti i u njima uživati. Poznata je njihova »fika« ili pauza za ispijanje kave koja im pomaže da se 'odmaknu' od poslovnih briga i napune baterije uz neku slasticu.

Muskos ističe da će se o njegovu prijedlogu za nekoliko mjeseci raspravljati na sjednici gradskoga vijeća te dodaje da su mu neskloni samo »stariji zaposlenici kojima je neugodno na sjednici raspravljati o tome što se događa u spavaćoj sobi«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka