Grad: Rijeka
Danas: °
Sutra: ° °
29. ožujka 2017.

Sretnu 2012. želi vam www.novilist.hr!

Foto REUTERS
Foto REUTERS
Autor:
Objavljeno: 31. prosinac 2011. u 20:19 2011-12-31T20:19:00+01:00

Kako god okrenete, iza nas je teška godina. No, kao i svaku, treba je u sjećanju čuvati samo po onom najboljem. 

Kada su mediji u pitanju, to baš i nije tako jednostavno. Naše je da bilježimo sve ono što se događa a, nažalost, takva su vremena da je samo loša vijest postala - vijest. One dobre promiču pored nas, zgurane negdje na marginama, kao da ih se bojimo istaknuti jer, kažu nam tako analitičari medija, takve vijesti jednostavno "ne prolaze" među čitateljima. Svijet medija više nije crno-bijel. Crno-žut je. 
Crnim vijestima nismo ni mi mogli pobjeći, onih žutih na adresi www.novilist.hr bilo je nešto manje i sporadično. Razmišljanja o tome je li to dobro ili nije su oprečna, ali činjenica je da je čitatelja koji nas svakodnevno prate iz dana u dan sve više i više i da smo u samo godinu dana otkako smo "odjenuli" novo ruho, odnosno tri godine otkako se ovaj portal otisnuo uopće u svijet (treći rođendan proslavit ćemo 19. siječnja), uspjeli poprilično "narasti". 

Nadamo se da ćemo u 2012. godini rasti i dalje. I to zajedno. Nastojat ćemo biti brži, bolji, zanimljiviji.... Da nas sljedeće godine u našoj "obitelji" bude još puno, puno više. 

Želimo da ta velika "obitelj" koja se okuplja svakodnevno na adresi www.novilist.hr u novoj godini bude sretnija, da živi bolje, bogatije, ispunjenije, da raspravlja više o lijepim nego o ružnim vijestima....
 

I, ako baš morate na dijetu u 2012. godini, želimo vam da remen ne stežete zbog krize kako nam je to obećala novoustoličena vlada, nego zbog vlastite spoznaje da ćete s kojim kilogramom manje živjeti kvalitetnije i zdravije. 

Sretna Nova 2012. godina!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka