Subota, 29. kolovoza 2015.

Informator

 • Ostalo Rijeka Sajam knjiga i festivala autora vRIsak

  Ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

  U sklopu 8. riječkog sajma knjiga i festivala autora vRIsak, u 19 sati na brodu Marina najavljeno je predstavljanje knjige Johanne Holmstrom »Anđeli s asfalta«, a u 20 sati premijerno »Sven Popović i otac«.

 • Kazalište Rijeka Predstava za djecu »Planet Leimingas Maa«

  Ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

  Danas u 18 sati u KUC Kalvarija na programu je predstava za djecu »Planet Leimingas Maa«, premijera mlađe grupe dječjeg dramskog ansambla Čudesni oblačak, voditeljica i redateljica Antonia Pindulić, asistentica Nikolina Vorić, tehničko vodstvo i scenografija Igor Kondić.

 • Ostalo Rijeka Političko novinarstvo

  Ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

  Novi list i Sveučilište u Rijeci – Škola cjeloživotnog učenja organiziraju tribinu u 17 sati na Filozofskom fakultetu. Teme su »Komunikacijska etika«, »Interakcija s društvenim akterima«, »Političko novinarstvo« i »Kultura i mediji: pitanje vrijednosti«. Sudjeluju dr. sc. Nenad Miščević, dr....

 • Ostalo Rijeka Edukativna akcija KBC-a Rijeka

  Ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

  U povodu Dana svetog Vida, zaštitnika grada Rijeke, Klinički bolnički centar Rijeka organizira edukativno predavanje o refraktivnoj kirurgiji oka uz kontrolu oštrine vida i savjete stručnjaka. Predavanje pod nazivom »Prednosti i mane laserske korekcije vida« namijenjeno jesrednjoškolcima i s...

 • Kazalište Rijeka Planet Leimingas Maa

  Nedjelja, 14. lipnja 2015. - Ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

  U nedjelju i ponedjeljak u18 sati u KUC Kalvarija na programu je predstava za djecu »Planet Leimingas Maa«, premijera mlađe grupe dječjeg dramskog ansambla Čudesni oblačak, voditeljica i redateljica Antonia Pindulić, asistentica Nikolina Vorić, tehničko vodstvo i scenografija Igor Kondić.

 • Ostalo Rijeka Dječja nedjelja u Cukerinu

  Nedjelja, 14. lipnja 2015.

  Svake nedjelje, od 11 do 12 sati, bistro slastičarna Cukerin, Pod Kaštelom 9, organizira kreativno, poučno i radno druženje s djecom. Predbilježbe su na cukerin@cukerin.com. Broj djece je ograničen, a kotizacija po djetetu je 20 kuna.

 • Ostalo Kastav Šetnjom do zdravlja

  Nedjelja, 14. lipnja 2015.

  U sklopu Dana Grada Kastva, u nedjelju od 10 sati u šumi Loza DŠR Kastav organizira program Šetnjom do zdravlja.

 • Koncert Opatija Jonathan

  Subota, 13. lipnja 2015.

  U sklopu programa Ljeto na Ljetnoj, na Maloj ljetnoj pozornici u subotu u 21.30 sati počinje koncert Jonathana.

 • Ostalo Rijeka Rijeka Pub Kviz

  Subota, 13. lipnja 2015.

  Veliki humanitarni finale četvrte sezone Rijeka Pub Kviza bit će održan u subotu na terasi The Beertije na Trsatu, s početkom u 21 sat. Kotizacija po natjecatelju iznosi 10 kuna, a sav prikupljeni novac bit će doniran u humanitarne svrhe.

 • Kazalište Rijeka Scenarij iza kulisa

  Subota, 13. lipnja 2015.

  U subotu u 20 sati u KUC Kalvarija na programu je predstava za djecu »Scenarij iza kulisa«, starije grupe dječjeg dramskog ansambla Čudesni oblačak. Voditeljica i redateljica je Antonia Pindulić, tehničko vodstvo i scenografija Igor Kondić.

 • Kazalište Rijeka Pričam ti o čaši

  Subota, 13. lipnja 2015.

  U subotu u 20 sati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja najavljena je premijera predstave »Pričam ti o čaši«.

 • Koncert Rijeka Male tratinčice, Tratinčice i Toretta

  Subota, 13. lipnja 2015.

  U subotu u 18 sati u HKD-u na Sušaku bit će održan završni koncert dječjih zborova Male tratinčice, Tratinčice i Toretta, koji djeluju pri OGŠ Aleksandra Jug-Matić.

 • Ostalo Rijeka Sajam knjiga i festivala autora vRIsak

  Subota, 13. lipnja 2015.

  U sklopu 8. riječkog sajma knjiga i festivala autora vRIsak, u subotu u 12 sati u Book caffeu Dnevni boravak predstavlja se Korana Serdarević s knjigom »Nema se što učiniti«, a u 18 sati u foyeru HNK Ivana pl. Zajca Željka Horvat Čeč s knjigom »Moramo postati konkretni«.

 • Kazalište Rijeka Koka Kokone

  Subota, 13. lipnja 2015.

  U subotu u 11 i 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka prikazuje se predstava »Koka Kokone«.

 • Kino Art kino Croatia Čuda

  Subota, 13. lipnja 2015. - Utorak, 16. lipnja 2015.

  Gelsominin otac Wolfgang je stranac a Gelsomina je buduća kraljica ovog začudnog i nevjerojatnog kraljevstva.

 • Kino Art kino Croatia Ciklus filmova Claudea Chabrola

  Srijeda, 10. lipnja 2015. - Subota, 13. lipnja 2015.

  Povodom 85 godina od rođenja Claudea Chabrola u Art-kinu prikazujemo pet filmova koji se bave ljudskim odnosima, prijateljstvom i neobičnim ljubavima...

 • Koncert Opatija Vlatko Stefanovski & Vasko Atanasovski

  Subota, 06. lipnja 2015.

  U sklopu Ljeta na Ljetnoj, što se održava na Ljetnoj pozornici u Opatiji, u subotu u 21.30 h najavljen je koncert »Vatra i led«, u kojem sudjeluju Vlatko Stefanovski & Vasko Atanasovski, uz pratnju Komornog gudačkog orkestra Slovenske filharmonije

 • Kazalište Rijeka Kuća Velikog brata

  Subota, 06. lipnja 2015. - Nedjelja, 07. lipnja 2015.

  U subotu i nedjelju sutra u 21 sat u KUC Kalvarija na programu je komedija Ri Teatra »Kuća Velikog brata«. Igraju Josip Medaković-Krešo, Nikola Periša, Marina Periša, Katarina Gošić, Sanja Šamanić, Ana Marija Rakitić, Kristina Starc/Antonela Grgić i Bojan Lakoš.

 • Koncert Rijeka Koncert Giorgia Suriana

  Subota, 06. lipnja 2015.

  Giorgio Surian, svjetski proslavljeni bas-bariton i nacionalni prvak HNK Ivana pl. Zajca, nastupit će s gostima na koncertu u subotu u 20 sati na sceni HNK Ivana pl. Zajca. Nastupit će pod dirigentskim vodstvom maestra Iva Lipanovića, uz sopranisticu Kristinu Kolar te zbor riječke Opere

 • Kazalište Rijeka Smotra glumačkih akademija

  Subota, 06. lipnja 2015.

  U Rijeci se do 6. lipnja održava se Smotra glumačkih akademija. Predstave se održavaju u dvorani Filodrammatice, Korzo 28, prvi kat, u 20 h, uz besplatan ulaz. U subotu se predstavlja Univerza v Ljubljani, Žiga Divjak, »Tik pred revolucijo: Mladost«.