Grad: Rijeka
Danas: 12° moguća kiša
Sutra: 6° 19° vedro
20. rujna 2017.

Informator

 • Ostalo Opatija Liburnicon

  nedjelja, 20. kolovoz 2017.

  Dvanaesti Festival znanstvene fantastike i fantastike Liburnicon održat će se od 18. od 20. kolovoza u prostoru OŠ R. K. Jeretov.

 • Kazalište Kastav 'Savršen kroj'

  nedjelja, 20. kolovoz 2017.

  U sklopu Kastafskog kulturnog leta, u nedjelju u 21 sat na Crekvini gostuje Zvezdara Teatar s predstavom »Savršen kroj«. Tekst i režija Vladimir Đurđević, igraju Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković. »Predstava je pomalo komična farsa koja u jednom činu, mahnito i neštedimice razotkriva...

 • Ostalo Crikvenica Underdog 2017 Crikvenica: plivačko natjecanje pasa i vlasnika

  nedjelja, 20. kolovoz 2017.

  U nedjelju u 19.30 sati, ispred Monty's Dog Beach & Bara u Crikvenici, bit će održan Underdog 2017 Crikvenica, prvo plivačko natjecanje pasa i vlasnika. Prijave na Facebook stranici kafića Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica. Nakon utrke slijede natjecanja u brzom konzumiranju psećeg slado...

 • Koncert Jurandvor BIG festival: Muriel Anderson, Duck Baker, Emanuele Grafitti

  četvrtak, 17. kolovoz 2017.

  Baška international guitar festival: BIG festival kreće ovog četvrtka (17. kolovoza) nastupom Muriel Anderson, Duck Bakera i Emanuelea Grafittija na prostoru pred kompleksom crkvice sv. Lucije u Juradvoru, s početkom od 21 sat. Ulaz je slobodan.

 • Kino Opatija 'Atomska plavuša'

  četvrtak, 17. kolovoz 2017.

  U četvrtak u 21 sat na Ljetnoj pozornici premijerno se prikazuje film »Atomska plavuša« (Atomic Blonde / akcija, misterij, triler; 115 min; SAD). Redatelj je David Leitch, uloge Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella.

 • Koncert Rijeka Ljeto u Starom gradu: Riccardo Staraj i Midnight Blues Band

  četvrtak, 17. kolovoz 2017.

  U sklopu Ljeta u Starom gradu, u četvrtak u 21 sat na Pavlinskom trgu bit će održan glazbeni program u izvedbi Riccarda Staraja i Midnight Blues Banda.

 • Koncert Vežica Riječke zvečke: Krešo i kisele kiše

  četvrtak, 17. kolovoz 2017.

  U sklopu treće Riječke zvečke u četvrtak će u parku na Donjoj Vežici nastupiti riječka grupa Krešo i Kisele Kiše, bend koji svira punk/rock sa zafrkantskim tekstovima »iz naroda«, a poznat je i kao jedan od najaktivnijih bendova na hrvatskoj alternativnoj sceni. Početak svirke zakazan je za 21 sa...

 • Koncert Kastav Merima Ključo i Miroslav Tadić

  petak, 18. kolovoz 2017.

  U sklopu Kastafskog kulturnog leta u petak će na Crekvini nastupiti harmonikašica, producentica, skladateljica i aranžerka Merima Ključo i gitarist, skladatelj i improvizator Miroslav Tadić. Početak koncerta zakazan je za 21 sat. Za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 70 kn.

 • Koncert Crikvenica Ljetne večeri: Big band Swingery

  srijeda, 16. kolovoz 2017.

  U srijedu u 20.30 sati u centru Crikvenice počinju Ljetne večeri uz Big band Swingery. Njihov se raznolik i zabavan glazbeni program sastoji od plesnih, swing, jazz, latino i funky pjesama.

 • Ostalo Lisac Kiparska kolonija

  utorak, 15. kolovoz 2017. - subota, 19. kolovoz 2017.

  Kiparska kolonija Udruge Mato Tijardović Viškovo bit će održana u Liscu od 14. do 19. kolovoza. Sudjeluju kipari Željko Simčić, Mate Mrša i Karlo Juretić, uz voditelja kolonije Rajka Sroka. Tema kolonije bit će slobodna, a skulpture će biti izrađivane u drvu. Radi se o učenicima kiparske škole Ud...

 • Koncert Osor Gudački kvartet Aviv

  srijeda, 16. kolovoz 2017.

  Osorske glazbene večeri: u srijedu u 21 sat u crkvi Uznesenja BD Marije nastupa izraelski gudački kvartet Aviv. Svjetski poznati kvartet u Osoru će izvesti djelo Gudački kvartet u f-molu, op. 20, br. 5 Josepha Haydna, 1. gudački kvartet Ivana Brkanovića te 14. gudački kvartet u d-molu, Smrt i dje...

 • Kino Opatija Kula tmine

  srijeda, 16. kolovoz 2017.

  U srijedu u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji prikazuje se film »Kula tmine« (The Dark Tower / akcija, avantura, SF; 95 min; SAD). Redatelj je Nikolaj Arcel, uloge Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick.

 • Koncert Trsat Francesvo Squarcia i Aleksandar Valenčić

  srijeda, 16. kolovoz 2017.

  Ljeta na Gradini: u srijedu od 21 sat na Trsatu nastupaju glazbeni virtuozi Francesco Squarcia i Aleksandar Valenčić. Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20 sati. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Gradini, Dallas shopu i u sustavu mojekarte.hr po 40 kuna na da...

 • Kazalište Opatija 'Ćiro'

  ponedjeljak, 14. kolovoz 2017.

  Kazališna predstava Antonio Gabelić i Tarik Filipović: »Ćiro«, u režiji i izvedbi Tarika Filipovića, bit će prikazana u ponedjeljak u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

 • Koncert Jadranovo Vitomir Ivanjek

  utorak, 15. kolovoz 2017.

  U utorak u 20 sati u Domu kulture u Jadranovu počinje koncert Vitomira Ivanjeka, uz klapu Sveta Jelena i druga iznenađenja.

 • Kino Opatija 'Mamurni kumovi'

  utorak, 15. kolovoz 2017.

  U utorak u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji prikazuje se komedija »Mamurni kumovi 2« (A Few Less Men / komedija; 92 min; Australija). Redatelj je Mark Lamprell, uloge Dacre Montgomery, Xavier Samuel, Kris Marshall. Cijena ulaznice je 25 kuna.

 • Ostalo Crikvenica / Šilo Plivački maraton

  utorak, 15. kolovoz 2017.

  U utorak će se održati 107. po redu, tradicionalni Plivački maraton Šilo-Crikvenica, najstariji plivački maraton na Jadranu. Dužina plivačke staze iznosi 3500 metara. Start je u 10 sati u Šilu na otoku Krku, a cilj u centru Crikvenice, na vanjskom zidu Gradskoga plivališta.

 • Kino Rijeka KineDok: 'Rok trajanja istekao'

  utorak, 15. kolovoz 2017.

  Udruga Ri Rock donosi novi dokumentarac iz serije KineDok. U utorak u 21 sat na Molo longu u Rijeci bit će prikazan norveški dokumentarac »Rok trajanja – istekao«, o problemu zbrinjavanja prehrambenog otpada.

 • Koncert Kastav KKL: Alfonso & Miguel Linares Flamenco Ensemble

  utorak, 15. kolovoz 2017.

  U sklopu Kastafskog kulturnog leta, u utorak u 21 sat na Crekvini gostuje Alfonso & Miguel Linares Flamenco Ensemble. Alfonso i Miguel Linares predvode ansambl glazbenika koji izvodi repertoar autorskih djela temeljenih na različitim flamenco stilovima. Do sada su nastupili na najprestižnijim...

 • Koncert Baška 'Moć gitare' Damira Halilića Hala

  nedjelja, 13. kolovoz 2017.

  Uoči ovogodišnjeg BIG Festa, u bistrou Funtana hotela Corinthia u Baški u nedjelju  će biti održan koncert Damira Halilića Hala »Moć gitare«.

HNK Rijeka