Grad: Rijeka
Danas: 25° vedro
Sutra: 11° 26° vedro
21. kolovoza 2017.

Informator

 • Ostalo Vežica Eko Vežica

  ponedjeljak, 07. kolovoz 2017.

  Treće izdanje Sajma ekološke hrane Eko Vežica bit će održano u ponedjeljak od 17 do 20 sati na južnom platou bivše robne kuće Gornja Vežica, ispred Brodokomerca. Organizatori sajma su OPG Pintar iz Čabra i Grupa solidarne razmjene Rijeka-Istok.

 • Ostalo Kastav Kastav Blues Festival: 'Črni Kastavac'

  ponedjeljak, 07. kolovoz 2017.

  Premijerna projekcija dokumentarnog filma Igora Modrića »Črni Kastavac« o bluesmanu Jerryju Ricksu  bit će održana u Gradskoj loži, u ponedjeljak u 21 sat, u sklopu 10. Kastav Blues Festivala. Posebni gosti bit će Michael Roach, Duck Baker i Mladen Mazur. U 15 sati u Gradskoj loži bit će rad...

 • Kino Opatija Emoji Film

  petak, 04. kolovoz 2017.

  U petak u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji prikazuje se animirani film »Emoji Film«.

 • Ostalo Lovran Ribarska fešta

  petak, 04. kolovoz 2017.

  U petak u 20 sati najavljena je ribarska fešta na lovranskom mulu, uz grupe Night express i D'Beni band.

 • Koncert Omišalj Festival ženskih klapa

  petak, 04. kolovoz 2017.

  3. Festival ženskih klapa, Omišljanska rozeta, počinje u petak u 21 sat na Placi u Omišlju.

 • Ostalo Matulji Kastav Blues Festival: Luciano Cianci & Band i Soul Fingers

  petak, 04. kolovoz 2017.

  U sklopu Kastav Blues Festivala, u petak u 21 sat u Amfiteatru Matulji nastupit će Luciano Cianci & Band (HR/A) i Soul Fingers (HR).

 • Koncert Rijeka Spart Jazz Trio

  petak, 04. kolovoz 2017.

  U Prostoriji u Starom gradu u Rijeci u petak će nastupiti Spart Jazz Trio. Članovi benda su poznati glazbenici: Spartaco Črnjarić (gitara), Majda Marenčić (vokal) i Damjan Grbac (kontrabas). Ulaz na koncert je besplatan.

 • Ostalo Bakarac Big Game Fishing

  subota, 05. kolovoz 2017.

  Big Game Fishing: U subotu u 19 h u Bakarcu počinje fešta od tune pod nazivom »Tira, Tira«, uz potezanje mreže. U 20 h je vaganje i bodovanje ulova, a u 20.30 h proglašenje pobjednika te večera za natjecatelje. U subotu će izložba 'Tunere i tunersko ribarenje' u Domu u Bakarcu biti otvorena od 19...

 • Ostalo Kraljevica Big Game Fishing

  petak, 04. kolovoz 2017.

  Manifestacija Big Game Fishing počinje u petak od 20 sati na rivi u Kraljevici. Do 6. kolovoza u Domu u Bakarcu može se razgledati izložba »Tunere i tunersko ribarenje – vrime prolazi, tunere ostaju...«. Sve informacije o Letu va Kraljevici  mogu se dobiti na 051/282-444, kao i na facebook i...

 • Ostalo Kastav Kastafsko kulturno leto: Liburnia film festival

  petak, 04. kolovoz 2017.

  U sklopu Kastafskog kulturnog leta, u Kastvu gostuje Liburnija Film Festival. U petak  u 21 sat na Crekvini će biti prikazani filmovi »Dum Spiro Spero« Pere Kvesića, Factum, 2016., 52` i »Turizam!« Tonćija Gaćine, Tibor Keser, 2016., 52'.

 • Ostalo Jadranovo Ljetne večeri: Big band Swingery

  srijeda, 02. kolovoz 2017.

  U srijedu u 20.30 sati na rivi Mulina počinju Ljetne večeri u Jadranovu uz Big band Swingery. Njihov se raznolik i zabavan glazbeni program sastoji od plesnih, swing, jazz, latino i funky pjesama.

 • Ostalo Novi Vinodolski Okolotorno

  srijeda, 02. kolovoz 2017.

  Program Okolotorno nastavlja se u srijedu  od 20 do 24 sata u uličicama Starog grada Novog Vinodolskog, uz glazbu, animaciju, sajam suvenira i autohtonih proizvoda te prezentaciju narodnih običaja.

 • Kino Rijeka Slučajno kino

  srijeda, 02. kolovoz 2017.

  U sklopu Slučajnog kina, site specific dokumentarne projekcije Liburnia FF-a, na programu je »Marijine« Željke Sukove, u srijedu u 21.30 sati u vrtu Caffe bara Tor u Rijeci (Slovenski dom Bazovica, Podpinjol 43).

 • Ostalo Rijeka Magic & Karaoke Show

  srijeda, 02. kolovoz 2017.

  U River Pubu u srijedu  od 21.30 sati održava se Magic & Karaoke Show by Andrej Škedel.

 • Koncert Kastav Kastafsko kulturno leto: Petrit Çeku

  srijeda, 02. kolovoz 2017.

  U sklopu Kastafskog kulturnog leta, u srijedu u 21 sat u crkvi sv. Jelene Križarice nastupa Petrit Çeku. Nastupao je diljem Europe i Sjeverne Amerike kao solist i u pratnji simfonijskih orkestara diljem svijeta. Redovito nastupa s poznatim ansamblom Zagrebačkih solista te gitarskim triom Elogio.

 • Koncert Novi Vinodolski Festival klasične glazbe Art Novi

  utorak, 01. kolovoz 2017.

  U utorak u 21 sat u crkvi sv. Filipa i Jakova u Novom Vinodolskom nastupaju Eva Mach(violina) i Marko Mihajlović (marimba). Ulaz je slobodan.

 • Ostalo Lovran Brazil night

  utorak, 01. kolovoz 2017.

  Brazil night Lovran počinje u utorak u 20 sati u centru Lovrana. U večeri brazilske kulture posjetitelji mogu uživati u vrućim ritmovima sambe, uz nastupe atraktivnih brazilskih plesačica popraćenim zvukom bubnjeva, svirke uživo brazilskog benda, i capoeira show sa akrobacijama.

 • Koncert Osor Osorske glazbene večeri

  utorak, 01. kolovoz 2017.

  U sklopu 42. Osorskih glazbenih večeri, u utorak u 21 sat u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije nastupaju Monika Leskovar, violončelo i Petrit Çeku, gitara. Osorske glazbene večeri festival su klasične glazbe koji se održava u Osoru od 1976. godine

 • Ostalo Trsat Gradina No Limit: Dani vizualne umjetnosti i komunikacije

  utorak, 01. kolovoz 2017. - petak, 04. kolovoz 2017.

  U sklopu Ljeta na Gradini na Trsatu, slijedi manifestacija Dani vizualne umjetnosti i komunikacije – Gradina No Limit; od 1. do 4. kolovoza predstavit će se likovni umjetnic čiji je izričaj - pop kultura – Vladimir Tomić Mosk, Ines Milčić, Ninja Tiger i Sanja Stevanović. Bit će tu grafitera, stre...

 • Ostalo Rijeka Knjigopsija

  utorak, 01. kolovoz 2017.

  U utorak u 19 sati u knjižari Ribook počinje još jedna Knjigopsija, uz dva stripa – »Mi, mrtvi« Macana i Kordeja te »Juan Solo« Jodrowskog i Bessa.

HNK Rijeka