Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 18° 19° 12
23. lipnja 2018.

Informator

četvrtak, 14. rujan 2017.
 • Ostalo Rijeka Predavanje povodom Dana zaštite ozonskog omotača

  Akademsko astronomsko društvo – Rijeka organizira u četvrtak u 20.30 sati u Astronomskom centru Rijeka (Sv. križ 33) predavanje »Spasimo naš svijet: Dan zaštite ozonskog omotača«.

 • Kino Opatija 'Logan Lucky'

  U četvrtak u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji premijerno se prikazuje američka akcijska komedija »Logan Lucky«.

 • Ostalo Rijeka Rock na brodu Marina

  LP rock – Husar 2 u četvrtak u 20 sati na brodu Marina u Rijeci organizira glazbenu večer uz rock 60-ih i 70-ih godina s ploča i ples.

 • Koncert Rijeka Noći riječkih trgova

  Noći riječkih trgova zabavljaju nastavljaju se i u rujnu, na Koblerovom u četvrtak od 20 do 24 sata svira By the Way Band, a u petak 15. rujna nastavljaju se večeri s akustičnim i jazz prizvukom na Trgu Šišmiš, ispred Caffe bara Prostorija, gdje nastupa Vanessa i Sergio acoustic duo u 21 sat. Ula...

 • Ostalo Rijeka Predavanje 'Deathbed Regrets'

  Predavanje »Deathbed Regrets« (With examples from English poetry) prof. emeritusa Paul Gilberta (University of Hull) i radionica doktorskog programa »Philosophy: what it is and how to do it« počinje četvrtak u 15 sati na Filozofskom fakultetu, Sveučilišna avenija 4, IV. kat, predavaonica 401.

 • Ostalo Matulji Izložba Mladi@inovacije

  U Školskoj sportskoj dvorani od 14 do 19 sati bit će održana izložba Mladi@inovacije. Ulaz je slobodan.

 • Ostalo Rijeka Radionice CeKaPea

  Centar za kreativno pisanje zadnji tjedan rujna nastavlja s radom na semestralnim radionicama pisanja u Zagrebu i Rijeci. Otvoreni su upisi u jesenski ciklus radionica kreativnog pisanja CeKaPea.

 • Ostalo Rijeka Predavanje i NLP radionice za osobni razvoj

  »Zaroni u NLP« (neuorolingvističko prog.) tema je predavanja u 14.9. u 19 h u Rijeci. Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obveznu rezervaciju. Traje upis u radionice NLP Ritam promjena, što počinje 21.9. Prijave na 091/1511 481, motiva.hr@gmail.com te www.facebook.com/motiva.osobni.poslov...

HNK Rijeka