Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 22° 1
Sutra: 25° 29° 1
18. srpnja 2018.

Informator

četvrtak, 17. kolovoz 2017.
 • Koncert Jurandvor BIG festival: Muriel Anderson, Duck Baker, Emanuele Grafitti

  Baška international guitar festival: BIG festival kreće ovog četvrtka (17. kolovoza) nastupom Muriel Anderson, Duck Bakera i Emanuelea Grafittija na prostoru pred kompleksom crkvice sv. Lucije u Juradvoru, s početkom od 21 sat. Ulaz je slobodan.

 • Kino Opatija 'Atomska plavuša'

  U četvrtak u 21 sat na Ljetnoj pozornici premijerno se prikazuje film »Atomska plavuša« (Atomic Blonde / akcija, misterij, triler; 115 min; SAD). Redatelj je David Leitch, uloge Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella.

 • Koncert Rijeka Ljeto u Starom gradu: Riccardo Staraj i Midnight Blues Band

  U sklopu Ljeta u Starom gradu, u četvrtak u 21 sat na Pavlinskom trgu bit će održan glazbeni program u izvedbi Riccarda Staraja i Midnight Blues Banda.

 • Koncert Vežica Riječke zvečke: Krešo i kisele kiše

  U sklopu treće Riječke zvečke u četvrtak će u parku na Donjoj Vežici nastupiti riječka grupa Krešo i Kisele Kiše, bend koji svira punk/rock sa zafrkantskim tekstovima »iz naroda«, a poznat je i kao jedan od najaktivnijih bendova na hrvatskoj alternativnoj sceni. Početak svirke zakazan je za 21 sa...

 • Ostalo Lisac Kiparska kolonija

  Kiparska kolonija Udruge Mato Tijardović Viškovo bit će održana u Liscu od 14. do 19. kolovoza. Sudjeluju kipari Željko Simčić, Mate Mrša i Karlo Juretić, uz voditelja kolonije Rajka Sroka. Tema kolonije bit će slobodna, a skulpture će biti izrađivane u drvu. Radi se o učenicima kiparske škole Ud...

HNK Rijeka