Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 18° 19° 12
23. lipnja 2018.

Informator

petak, 21. srpanj 2017.
 • Kino Opatija "Planet majmuna: Rat"

  U petak 21.30 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji na programu je film »Planet majmuna: Rat«.

 • Kino Rijeka Crni dijamant

  U Art kinu Croatia u petak u 21.30 sati se prikazuje film "Crni dijamant". Telefon (051) 323 261

 • Ostalo Rijeka Sudar Percussion: Multimedijalni spektakl "Oxygene"

  Riječke ljetne noći zatvorit će jedinstveni glazbeni događaj uz koncert ansambla Sudar Percussion i njihov multimedijalni spektakl »Oxygene« na Trgu Riječke rezolucije u petak u 21.30 h. Ljubiteljima ozbiljne glazbe, elektronike i rocka predstavit će se interpretacijama skladbi Jeana Michela Jarr...

 • Ostalo Kostrena Kostrenska noć

  U petak u 21 sat u uvali Žurkovo počinje Kostrenska noć uz nastup grupe Flash i Marijana Bana i Diktatora. Posjetitelji će uz glazbeni program i bogatu gastro ponudu moći pogledati i prodajnu izložbu likovnih, keramičkih radova i nakita. Ulaz je slobodan.

 • Ostalo Mošćenička Draga Marinina

  U sklopu Dana Općine - Marinine u petak u 20 sati održat će se podjela nagrada za naj balkon i okućnicu te nastup Vis Mareta & Duo da capo. U 18.30 sati na igralištu Slatina održat će se tradicionalna utakmica starih i mladih NK Draga.

 • Ostalo Rijeka Obljetnica misije Apollo 11

  Od srijede pa sve do subote 22. srpnja kratkim show programom u sklopu redovnog programa u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka obilježit će se obljetnica prvog spuštanja čovjeka na Mjesec – misija Apollo 11.

 • Izložba Rijeka Jasmina Jakopanec

  U utorak u Galeriji SKC - Palach  s početkom u 19 sati održat će se otvorenje izložbe »Čuti sliku« studentice Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci Jasmine Jakopanec. Izložba se može pogledati do 21. srpnja od 17 do 20 sati.

HNK Rijeka