Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 28° 2
Sutra: 14° 18° 13
21. lipnja 2018.

Informator

četvrtak, 20. srpanj 2017.
 • Kazalište Opatija "Aida"

  »Aida«, Verdijeva opera o ljubavi i domoljublju, bit će, pod dirigentskim vodstvom maestra Tibora Boganyija, u dramaturgiji i režiji Marina Blaževića te izvedbi ansambla Opere HNK Ivana pl. Zajca, izvedena u četvrtak na opatijskoj Ljetnoj pozornici

 • Koncert Kastav Festival gitare

  Jubilarni 20. Festival gitare otvorit će se natjecanjem u sviranju »zračne« gitare. Festival počinje u četvrtak 20 sati na Fortici a ulaz je slobodan. Stručni žiri će natjecatelje nagrađivati u više kategorija: tehnika sviranja, scenski nastup te kostimografija, a program vodi Šajeta. Slijedi zab...

 • Ostalo Rijeka Plesnjak LP Rocka

  U četvrtak na Botelu Marina održava se plesnjak LP Rocka.

 • Koncert Rijeka Amira Medunjanin i Goran Tomić Trio

  Noći riječkih trgova: U sklopu »Četvrtka na Koblerovom« sviraju flamenco fusion glazbenici Goran Tomić Trio od 20 do 24 h (ulaz besplatan), a na Trgu Riječke rezolucije u 21 sat nastupa interpretatorica sevdalinki Amira Medunjanin (karte u Dallas Music Shopu po 80 kn u pretprodaji)

 • Ostalo Rijeka Obljetnica misije Apollo 11

  Od srijede pa sve do subote 22. srpnja kratkim show programom u sklopu redovnog programa u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka obilježit će se obljetnica prvog spuštanja čovjeka na Mjesec – misija Apollo 11.

 • Izložba Rijeka Jasmina Jakopanec

  U utorak u Galeriji SKC - Palach  s početkom u 19 sati održat će se otvorenje izložbe »Čuti sliku« studentice Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci Jasmine Jakopanec. Izložba se može pogledati do 21. srpnja od 17 do 20 sati.

HNK Rijeka