Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 28° 2
Sutra: 14° 18° 13
21. lipnja 2018.

Informator

srijeda, 19. srpanj 2017.
 • Ostalo Rijeka Show Andreja Škedela

  U River Pubu u srijedu u 21.30 sati počinje show Andreja Škedela i karaoke.

 • Kazalište Bribir "Fasada"

  U srijedu s početkom u 21 sat u Starom gradu u Bribiru održat će se ljetna hit komedija »Fasada« u izvedbi Ri Teatra u sklopu  manifestacije 17. Vinodolske ljetne večeri.

 • Ostalo Novi Vinodolski Okolotorno

  Okolotorno -  prošećite romantičnim uličicama Starog grada, uživajte uz glazbu, animaciju, sajam suvenira i autohtonih proizvoda, te prezentaciju narodnih običaja u srijedu od 20 do 24 sata.

 • Koncert Kastav Spart Jazz Quintet

  U sklopu programa Ritam dvorišta na 26. Kastafskom kulturnom letu te povodom održavanja besplatne radionice pod vodstvom kreativnog ateljea ArtMašina koncert s početkom u srijedu u 20 sati u Vikotovoj bačvariji održat će Spart Jazz Quintet, a radionica je od 19.30 sati na istoj lokaciji.

 • Ostalo Rijeka Obljetnica misije Apollo 11

  Od srijede pa sve do subote 22. srpnja kratkim show programom u sklopu redovnog programa u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka obilježit će se obljetnica prvog spuštanja čovjeka na Mjesec – misija Apollo 11.

 • Kazalište Rijeka "Wrecked / Uništeno"

  Riječke ljetne noći: »Wrecked / Uništeno« održat će se u srijedu u 20 sati, ali neće biti na brodu »Galeb« već u riječkom Kazalištu. Ulaz je slobodan uz podizanje propusnica na blagajni Kazališta jer je broj ograničen. Redatelj je Kim Kerfoot i dramaturg Edward Moore. Riječ je o priči o životu i...

 • Izložba Rijeka Jasmina Jakopanec

  U utorak u Galeriji SKC - Palach  s početkom u 19 sati održat će se otvorenje izložbe »Čuti sliku« studentice Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci Jasmine Jakopanec. Izložba se može pogledati do 21. srpnja od 17 do 20 sati.

HNK Rijeka