Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 17° 21° 1
21. travnja 2018.

Informator

petak, 26. svibanj 2017.
 • Kazalište Rijeka "Dnevnik nogometaša"

  U petak se u Kulturnom centru Kalvarija prikazuje se predstava »Dnevnik nogometaša«, komedija Ri Teatra, autori, redatelji i glumci David Petrović i Alex Đaković. Predstava se daje povodom proslave NK Rijeka za prvaka Hrvatske, a ulaz je 50 posto jeftiniji svima s bilo kojim navijačkim rekvizitom...

 • Kazalište Opatija "Kauboji"

  Kazališna predstava »Kauboji«, u izvedbi zagrebačkog Teatra Exit, bit će prikazana u petak u 20 sati u velikoj dvorani centra Gervais u Opatiji. Redatelj je Saša Anočić, uloge Živko Anočić/Damir Klemenić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak, Ivana...

 • Kazalište Rijeka "Put oko svijeta u 80 dana"

  U petak u 19.30 sati u HKD-u na Sušaku prikazuje se predstava Hrvatske drame HNK Ivana pl. Zajca »Put oko svijeta u 80 dana«.

 • Ostalo Rijeka Dani otvorenih vrata Prihvatilišta za beskućnike

  Dani otvorenih vrata u Prihvatilištu za beskućnike počinju u ponedjeljak. Radionice za moguće volontere Prihvatilišta bit će u srijedu, 24. svibnja od 17 do 19 sati, te u petak, 26. svibnja od 17 do 19 sati. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 051/512-131

 • Ostalo Crikvenica BEERanje 2017.

  Vikend u ritmu rock glazbe, uz hrvatske craft pive i roštilj, dio je 3. festivala zanatskog piva »BEERanje 2017.«, koji će biti održan u petak i subotu u centru Crikvenice. Program u petak počinje u 16 sati, a u subotu u 10 sati. Bit će održan i izbor za najbolje pivo. U petak nastupa En Face, a...

 • Kazalište Rijeka "Pipi Duga Čarapa"

  U četvrtak i petak u 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka prikazuje se predstava Astrid Lindgren »Pipi Duga Čarapa«, redateljice Ivane Djilas.

 • Ostalo Bakar Hrvatska volontira: Prikupljanje za Socijalnu samoposlugu

  U sklopu manifestacije Hrvatska volontira, od 22. do 27. svibnja Udruga Bakarska žena skuplja hranu i higijenske potrepštine, u prostorijama Udruge, Primorje 39, u vremenu od 9 do 11 sati, koji će se donirati Socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Elizabete Rijeka.

 • Kino Rijeka Alien: Savez

  Posada broda Covenant, na putu je prema drugoj strani galaktike, gdje otkrivaju ono za što misle da je nepoznati raj, ali je to zapravo mračan i opasan svijet.

 • Ostalo Rijeka Nepoznata djevojka

  Jedne noći nakon što odluči zatvoriti ordinaciju, mlada doktorica Jenny začuje zvono na vratima no ne otvori ih. Sljedećeg dana policija je izvijesti da je u blizini njene ordinacije nađena mrtva žena.

 • Kino Rijeka Kralj Arthur: Legenda o maču

  Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern (Jude Law), Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada.

 • Kino Rijeka Sve, baš sve

  Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. 

 • Kino Rijeka U opasnosti

  Mjesto radnje je London, a u gradu se sprema teroristički napad biološkim oružjem. CIA agentica koju utjelovljuje Noomi Rapace, zajedničkim snagama s MI5 agentom, kojeg glumi Orlando Bloom, mora pronaći teroriste i spriječiti katastrofu koja slijedi.

 • Kino Rijeka Pali anđeo

  Film prati sedamnaestogodišnju djevojku Lucindu Price, koja je živjela naizgled običan život sve dok nije optužena za zločin koji nije počinila.

 • Kino Rijeka Pirati s Kariba: Salazarova osveta

  Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku Pirata s Kariba: Salazarova osveta.

 • Kino Rijeka Svinjari

  Sina vlasnika privatne televizije roditelji žele ubaciti u obiteljski business. Na njihovu nesreću potomak nije vješt u proizvodnji smeća...

 • Ostalo Rijeka Humanitarna akcija "Svi za Mariju"

  Hrvatsko vitško društvo Zrinski i Frankopan–Trsat organizira humanitarnu akciju za liječenje djevojke iz Viškova. Akcija traje do 21.6., pozivom na 060 9003 ili uplatom na HR4124020061500047545, primatelj: HVD Trsat - Rijeka, svrha: »Svi za Mariju – Marija za sve«

 • Kino Rijeka Oluja na tanjurima

  Međunarodno kulinarsko natjecanje postane bojišnica između protivničkih kuhara, od kojih je jedan poznat po svojoj kantonskoj uličnoj hrani, a drugi dobitnik Michelinove zvjezdice koji je zanat učio u Francuskoj. 

 • Kino Rijeka Štrumpfovi: Skriveno selo / Oklopnjača Potemkin

  U Art-kinu Croatia u subotu se prikazuje film "Štrumpfovi: Skriveno selo" u 11 h i 17 h. Film "Oklopnjača Potemkin" sergeja Ejzenštejna na programu je u 21 sat

HNK Rijeka


Promo
S Lidlom do odmora iz snova
Moj apartman s 5 zvjezdica

S Lidlom do odmora iz snova