Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 2
Sutra: 18° 21° 2
23. lipnja 2018.

Informator

četvrtak, 25. svibanj 2017.
 • Ostalo Kastav Predstavljanje knjige "Sjetnjak – Uspavanka za Dubravku M."

  U četvrtak u 20 sati u Art caffeu u Kastvu bit će održano predstavljanje knjige »Sjetnjak – Uspavanka za Dubravku M.«. Riječ je o spomenaru što su ga  od 2011. kad je Dubravka Munjas, dugogodišnja novinarka i urednica Novog lista izgubila bitku s bolesti do 2016., ispisivali njezini najbliž.

 • Kazalište Rijeka "Mizantrop"

  Kao posljednji premijerni naslov u ovoj kazališnoj sezoni Hrvatska drama HNK-a Ivana pl. Zajca izvest će »Mizantropa« francuskog komediografa Jeana-Baptistea Poquelina Molierea, u četvrtak u 19.30 sati, a režija je povjerena Igoru Vuku Torbici.

 • Ostalo Rijeka Književna večer kratke priče

  Centar za kreativno pisanje i Knjižara RiBook organiziraju večer polaznika CeKaPe-ove radionice kratke priče, u četvrtak u 19 h u RiBooku u Rijeci, J.Trdine 9. Predavači su M.Mićanović, Z.Ferić, B. Sejranović, I.Sajko, Z.Žmirić, Ž. Horvat Čeč. Radove predstavljaju L. Basić, I.Buchberger, G.Hajtić...

 • Ostalo Rijeka Srećko Cuculić: "Ljubav u doba recesije"

  Predstavljanje romana »Ljubav u doba recesije«, Srećka Cuculića bit će u četvrtak u 19 sati u Antikvarijatu Ex Libris. S autorom će o knjizi razgovarati Mišo Cvijanović, a predstavljanje će popratiti kućni jazz bend.

 • Kazalište Rijeka "Pipi Duga Čarapa"

  U četvrtak i petak u 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka prikazuje se predstava Astrid Lindgren »Pipi Duga Čarapa«, redateljice Ivane Djilas.

 • Ostalo Bakar Hrvatska volontira: Prikupljanje za Socijalnu samoposlugu

  U sklopu manifestacije Hrvatska volontira, od 22. do 27. svibnja Udruga Bakarska žena skuplja hranu i higijenske potrepštine, u prostorijama Udruge, Primorje 39, u vremenu od 9 do 11 sati, koji će se donirati Socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Elizabete Rijeka.

 • Kino Rijeka Alien: Savez

  Posada broda Covenant, na putu je prema drugoj strani galaktike, gdje otkrivaju ono za što misle da je nepoznati raj, ali je to zapravo mračan i opasan svijet.

 • Ostalo Rijeka Nepoznata djevojka

  Jedne noći nakon što odluči zatvoriti ordinaciju, mlada doktorica Jenny začuje zvono na vratima no ne otvori ih. Sljedećeg dana policija je izvijesti da je u blizini njene ordinacije nađena mrtva žena.

 • Kino Rijeka Kralj Arthur: Legenda o maču

  Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern (Jude Law), Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada.

 • Kino Rijeka Sve, baš sve

  Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. 

 • Kino Rijeka U opasnosti

  Mjesto radnje je London, a u gradu se sprema teroristički napad biološkim oružjem. CIA agentica koju utjelovljuje Noomi Rapace, zajedničkim snagama s MI5 agentom, kojeg glumi Orlando Bloom, mora pronaći teroriste i spriječiti katastrofu koja slijedi.

 • Kino Rijeka Pali anđeo

  Film prati sedamnaestogodišnju djevojku Lucindu Price, koja je živjela naizgled običan život sve dok nije optužena za zločin koji nije počinila.

 • Kino Rijeka Pirati s Kariba: Salazarova osveta

  Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku Pirata s Kariba: Salazarova osveta.

 • Kino Rijeka Svinjari

  Sina vlasnika privatne televizije roditelji žele ubaciti u obiteljski business. Na njihovu nesreću potomak nije vješt u proizvodnji smeća...

 • Ostalo Rijeka Humanitarna akcija "Svi za Mariju"

  Hrvatsko vitško društvo Zrinski i Frankopan–Trsat organizira humanitarnu akciju za liječenje djevojke iz Viškova. Akcija traje do 21.6., pozivom na 060 9003 ili uplatom na HR4124020061500047545, primatelj: HVD Trsat - Rijeka, svrha: »Svi za Mariju – Marija za sve«

 • Kino Rijeka Oluja na tanjurima

  Međunarodno kulinarsko natjecanje postane bojišnica između protivničkih kuhara, od kojih je jedan poznat po svojoj kantonskoj uličnoj hrani, a drugi dobitnik Michelinove zvjezdice koji je zanat učio u Francuskoj. 

 • Kino Rijeka Štrumpfovi: Skriveno selo / Oklopnjača Potemkin

  U Art-kinu Croatia u subotu se prikazuje film "Štrumpfovi: Skriveno selo" u 11 h i 17 h. Film "Oklopnjača Potemkin" sergeja Ejzenštejna na programu je u 21 sat

HNK Rijeka