Četvrtak, 30. listopada 2014.

Informator

 • Koncert Kastav The Bambi Molesters

  Utorak, 19. siječnja 2038.

  U sklopu Kastafskog kulturnog leta u subotu u 21 sat na Crekvini u Kastvu će koncert The Bambi Molesters.

 • Ostalo Rijeka Party Liquidacija

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U četvrtak u 22 sata u klubu Crkva počinje drum'n'bass party po nazivom Liquidacija. Drum'n'Bass je poliritmička i najkompleksnija glazba elektroničkog oblika, a na Liquidaciji će se posvetiti novijim izdanjima. Za DJ pultom bit će Sven Nalis i Snap, a ulaz je slobodan.

 • Ostalo Rijeka Junior barmen natjecanje

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  Junior barmen natjecanje Generation X 2014 powered by Brugal, koje će okupiti učenike koji su završili Školu barmena u Udruzi konobara i barmena Hrvatske u ovom ciklusu te učenike Bar Extreme-a iz Pule, bit će u četvrtak od 21 sat u River Pubu.

 • Kazalište Selce Ritina škola

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U sklopu programa Kazališna jesen 2014., koji od 30. listopada do 20. studenog organizira Centar za kulturu Dr. Ivan Kostrenčić, u četvrtak u 20 sati u Domu Selce prikazuje se predstava Willyja Russella »Ritina škola«, u izvedbi Kazališta Planet Art. Redatelj je Marko Torjanac

 • Kazalište Rijeka Dr. Dolittle

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U četvrtak u 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka na programu je predstava »Dr. Dolittle«, u režiji Zorana Mužića. Predstava se daje za građanstvo.

 • Ostalo Rijeka Eko tržnica

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  Udruga Istarski Eko Proizvod u suradnji s udrugama eko proizvođača Bio Pčela iz Rijeke i Eko Dunav Dalj iz Dalja te uz potporu potrošača okupljenih u Grupu Solidarne Razmjene Pod Učkun Istok organiziraju eko tržnicu, u četvrtak od 16 do 19 h kod Kosog tornja

 • Kino Rijeka "Pčelica Maja" i "O konjima i ljudima"

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U Art-kinu Croatia u četvrtak se prikazuje film "PČELICA MAJA" u 16 i 18 h; te film "O KONJIMA I LJUDIMA" u 20 h

 • Kino Rijeka Simke – kako je nestao dobri duh Rijeke u Art-kinu

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  U Art-kinu Croatia na programu je premijera dokumentarnog filma »Simke – kako je nestao dobri duh Rijeke«, priča je o ubojstvu Riječanina Vitomira Jovičića poznatijeg pod imenom Simke, kojeg je u travnju 2009. godine bez ikakvog razloga u Rječinu bacio Arnold Uremović.

 • Kazalište Kostrena Sezona kiselih krastavaca

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  Jesen u Kostreni: u srijedu u 20 sati u Narodnoj čitaonici Kostrena u Sv. Luciji bit će prikazana predstava »Sezona kiselih krastavaca«. Predstava je zamišljena kao ogledalo hrvatske zbilje. Režija i gluma Jelena Tondini, Zoran Josić, Nina Sabo i Edo Kalebić.

 • Kazalište Rijeka Ja glumac

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  »Ja glumac« novi je projekt riječkog Dramskog studija za djecu i mlade ZIM (Zajc i Malik – Mladi za mlade), a riječ je o autorskom projektu što ga potpisuju redateljica Renata Carola Gatica i dramaturginja Rebecca Agić. Predstava je najavljena za srijedu u 19.30 sati u HKD-u na Sušaku.

 • Ostalo Rijeka Zavičajna srijeda posvećena Zoranu Kompanjetu

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  Nova Zavičajna srijeda Gradske knjižnice Rijeka će biti posvećena 95. obljetnici rođenja Zorana Kompanjeta.Pjesnika, člana, dekana, ratnog prijatelja sjetit će se Petar Strčić, Dušan Prašelj, dr. sc. Jasna Gržinić, Silvija Benković Peratova, Marija Trinajstić, dr. sc. Rajka Jurdana Šepić, Vlasta...

 • Ostalo Opatija Opatija Coffeehouse Debate: GMO

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  »GMO« (Genetski modificirani organizmi) je tema prve Opatija Coffeehouse Debate, koja će biti održana u srijedu u 18 sati u kavani hotela Continental. Panelisti će biti prof. dr. sc. Hrvoje Fulgosi i prof. dr. sc. Elvio Baccarini

 • Kino Rijeka Pčelica Maja

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  U Art-kinu Croatia u Rijeci u srijedu se prikazuje »PČELICA MAJA« u 16 i 18 sati

 • Ostalo Kostrena Stipe Božić: K2 - trijumf i tragedija

  Utorak, 28. listopada 2014.

  Povodom Mjeseca hrvatske knjige, u utorak u 19 sati u Narodnoj knjižnici Kostrena gostuje Stipe Božić koji će predstaviti svoju knjigu »K2 - trijumf i tragedija«.

 • Ostalo Rijeka Uzmi ova slomljena krila

  Utorak, 28. listopada 2014.

  Projekcija filma »Uzmi ova slomljena krila«, s predavačem, autorom filma Danielom Macklerom, bit će u utorak u 17 h u Gradskoj vijećnici, u sklopu projekta »Psihičko zdravlje u zajednici: terapija po mjeri čovjeka«. Film se fokusira na dvije žene koje su se oporavile od teške shizofrenije. 

 • Kazalište Rijeka Veli Jože

  Utorak, 28. listopada 2014.

  U utorak u 12 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka prikazuje se predstava Vladimira Nazora »Veli Jože«, u režiji Renea Medvešeka. Predstava se daje za osnovne škole.

 • Kazalište Rijeka Ja glumac

  Ponedjeljak, 27. listopada 2014. - Utorak, 28. listopada 2014.

  »Ja glumac« je projekt Dramskog studija za djecu i mlade ZIM (Zajc i Malik) i redateljica Renate Carole Gatica i dramaturginje Rebecce Agić. Riječ je o dvije predstave, prva premijera starije grupe ZIM-a je u ponedjeljak, a druga premijera mlađe grupe je u utorak - obje u HKD-u u 19.30 h

 • Kino Rijeka "Pčelica Maja" i "Uhvati film"

  Ponedjeljak, 27. listopada 2014. - Utorak, 28. listopada 2014.

  U Art-kinu Croatia prikazuje se u ponedjeljak film »PČELICA MAJA« u 18 h, te »UHVATI FILM« u 20 h

 • Kazalište Rijeka Pseudolusove muke

  Ponedjeljak, 27. listopada 2014. - Utorak, 28. listopada 2014.

  U ponedjeljak u 12 i 19.30 sati u HNK Ivana pl. Zajca na programu je predstava »Le fatiche di Pseudolus/Pseudolusove muke«. Redatelj je Giovanni Battista Storti. U utorak je ta predstava na programu u 19.30 h  

 • Kazalište Rijeka 50 nijansi zelene

  Nedjelja, 26. listopada 2014.

  U nedjelju u 20 sati u KUC Kalvarija na programu je predstava »50 nijansi zelene«, hit komedija Ri Teatra.