Subota, 1. studenog 2014.

Informator

 • Koncert Kastav The Bambi Molesters

  Utorak, 19. siječnja 2038.

  U sklopu Kastafskog kulturnog leta u subotu u 21 sat na Crekvini u Kastvu će koncert The Bambi Molesters.

 • Koncert Rijeka Pinky and the Brain

  Subota, 01. studenog 2014.

  U subotu od 22.30 sati u Milord pubu nastupa akustični ženski duo Pinky and the Brain.  

 • Koncert Rijeka Andrej Tri Milje

  Subota, 01. studenog 2014.

  U subotu od 22 sata u Tunelu nastupa Andrej Tri Milje.

 • Koncert Rijeka Violando Musicalmente

  Subota, 01. studenog 2014.

  Koncert Violando Musicalmente bit će održan u subotu u 18 sati Zajednici Talijana Rijeka. Sudjeluju Francesco Squarcia, Milada Monica Squarcia i Aleksandar Velenčić.

 • Ostalo Rijeka Noć vještica u Palachu, Arci, Rakhia Baru, Crkvi, Tunelu i Beertiji

  Petak, 31. listopada 2014.

  Noć vještica: »Nightmare in Palach« u petak od 21 sat u Palachu; program Halloweena u petak i subotu na Arci Fiumani; Halloween vintage u petak u Rakhia Baru; u klubu Crkva party Hellotreš u 23 sata; u Tunelu u ponoć Hallowen stravične karaoke; u klubu Beertija band Diskodelija

 • Ostalo Rijeka/Dražice Noć vještica u Sabrageu, Milordu, Riveru, Nad Urom, KUC Kalvariji, Dražicama

  Petak, 31. listopada 2014.

  Noć vještica u petak: Halloween party u Sabrageu u 21.30 h, uz Robija i Prcu; Halloween u Milordu uz rock band The Still Here u 22.30 h; u River pubu nastupaju Tri kralja; Nad Urom nastupa Padre; u 20 sati u KUC Kalvarija Halloween party; Halloween party u 22 h u Boćarskom domu u Dražicama.

 • Kazalište Opatija Otkazana predstava "Umri muški"

  Petak, 31. listopada 2014.

  Predstava »Umri muški« Kamernog teatra 55 iz Sarajeva, najavljena za 31. listopada, otkazana je zbog zdravstvenih problema člana ekipe.

 • Kazalište Rijeka Dr. Dolittle

  Petak, 31. listopada 2014.

  U petak u 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka na programu je predstava »Dr. Dolittle«, u režiji Zorana Mužića.

 • Kino Rijeka Pčelica Maja, Kockice I, Putnik Karpo, Kad padne mrak

  Petak, 31. listopada 2014.

  U Art-kinu Croatia prikazuje se u petak »PČELICA MAJA« u 16 h; »KOCKICE I« u 18 h; »PUTNIK KARPO« u 20 h; »KAD PADNE MRAK« u 21 h

 • Ostalo Rijeka Party Liquidacija

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U četvrtak u 22 sata u klubu Crkva počinje drum'n'bass party po nazivom Liquidacija. Drum'n'Bass je poliritmička i najkompleksnija glazba elektroničkog oblika, a na Liquidaciji će se posvetiti novijim izdanjima. Za DJ pultom bit će Sven Nalis i Snap, a ulaz je slobodan.

 • Ostalo Rijeka Junior barmen natjecanje

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  Junior barmen natjecanje Generation X 2014 powered by Brugal, koje će okupiti učenike koji su završili Školu barmena u Udruzi konobara i barmena Hrvatske u ovom ciklusu te učenike Bar Extreme-a iz Pule, bit će u četvrtak od 21 sat u River Pubu.

 • Kazalište Selce Ritina škola

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U sklopu programa Kazališna jesen 2014., koji od 30. listopada do 20. studenog organizira Centar za kulturu Dr. Ivan Kostrenčić, u četvrtak u 20 sati u Domu Selce prikazuje se predstava Willyja Russella »Ritina škola«, u izvedbi Kazališta Planet Art. Redatelj je Marko Torjanac

 • Kazalište Rijeka Dr. Dolittle

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U četvrtak u 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka na programu je predstava »Dr. Dolittle«, u režiji Zorana Mužića. Predstava se daje za građanstvo.

 • Ostalo Rijeka Eko tržnica

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  Udruga Istarski Eko Proizvod u suradnji s udrugama eko proizvođača Bio Pčela iz Rijeke i Eko Dunav Dalj iz Dalja te uz potporu potrošača okupljenih u Grupu Solidarne Razmjene Pod Učkun Istok organiziraju eko tržnicu, u četvrtak od 16 do 19 h kod Kosog tornja

 • Kino Rijeka "Pčelica Maja" i "O konjima i ljudima"

  Četvrtak, 30. listopada 2014.

  U Art-kinu Croatia u četvrtak se prikazuje film "PČELICA MAJA" u 16 i 18 h; te film "O KONJIMA I LJUDIMA" u 20 h

 • Kino Rijeka Simke – kako je nestao dobri duh Rijeke u Art-kinu

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  U Art-kinu Croatia na programu je premijera dokumentarnog filma »Simke – kako je nestao dobri duh Rijeke«, priča je o ubojstvu Riječanina Vitomira Jovičića poznatijeg pod imenom Simke, kojeg je u travnju 2009. godine bez ikakvog razloga u Rječinu bacio Arnold Uremović.

 • Kazalište Kostrena Sezona kiselih krastavaca

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  Jesen u Kostreni: u srijedu u 20 sati u Narodnoj čitaonici Kostrena u Sv. Luciji bit će prikazana predstava »Sezona kiselih krastavaca«. Predstava je zamišljena kao ogledalo hrvatske zbilje. Režija i gluma Jelena Tondini, Zoran Josić, Nina Sabo i Edo Kalebić.

 • Kazalište Rijeka Ja glumac

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  »Ja glumac« novi je projekt riječkog Dramskog studija za djecu i mlade ZIM (Zajc i Malik – Mladi za mlade), a riječ je o autorskom projektu što ga potpisuju redateljica Renata Carola Gatica i dramaturginja Rebecca Agić. Predstava je najavljena za srijedu u 19.30 sati u HKD-u na Sušaku.

 • Ostalo Rijeka Zavičajna srijeda posvećena Zoranu Kompanjetu

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  Nova Zavičajna srijeda Gradske knjižnice Rijeka će biti posvećena 95. obljetnici rođenja Zorana Kompanjeta.Pjesnika, člana, dekana, ratnog prijatelja sjetit će se Petar Strčić, Dušan Prašelj, dr. sc. Jasna Gržinić, Silvija Benković Peratova, Marija Trinajstić, dr. sc. Rajka Jurdana Šepić, Vlasta...

 • Ostalo Opatija Opatija Coffeehouse Debate: GMO

  Srijeda, 29. listopada 2014.

  »GMO« (Genetski modificirani organizmi) je tema prve Opatija Coffeehouse Debate, koja će biti održana u srijedu u 18 sati u kavani hotela Continental. Panelisti će biti prof. dr. sc. Hrvoje Fulgosi i prof. dr. sc. Elvio Baccarini