Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
25. ožujka 2019.
Zimski uvjeti na cestama

Zbog niskih temperatura moguća poledica

Zbog niskih temperatura moguća poledica
Zbog niskih temperatura moguća poledica
Autor:
Objavljeno: 20. prosinac 2010. u 7:40 2010-12-20T07:40:16+01:00

U Gorskom kotaru ti su uvjeti na D 3 Vrbovsko-Delnice-Kikovica, D 32 Prezid-Delnice, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, na županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Vrbovskog, Čabrana, Rijeke, Viškova, Bakra, Kraljevice,Crikvenice i Novog Vinodolskog

ZAGREB - Zbog niskih temperatura moguća je poledica u većem dijelu unutrašnjosti posebice na mostovima i nadvožnjaci, a zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama u Gorskom kotaru i Lici, javlja HAK.

U Gorskom kotaru ti su uvjeti na D 3 Vrbovsko-Delnice-Kikovica, D 32 Prezid-Delnice, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, na županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Vrbovskog, Čabrana, Rijeke, Viškova, Bakra, Kraljevice,Crikvenice i Novog Vinodolskog. U Lici zimski uvjeti vrijede na D 25 Gospić-Karlobag, D 42 Josipdol-Poljanak, D 50 Žuta Lokva-Otočac-Perušić-Lički Osik, te na županijskim i lokalnim cestama na području Gospića i Otočca.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Do 25. prosinca 2010., zbog sanacije Šibenskog mosta na Jadranskoj magistrali (D 8), prometuje se naizmjence, jednim trakom.

Od 8 do 16 sati zatvara se Jadranska magistrala (D 8) između križanja prema Vinjercu i starog Masleničkog mosta. Vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata. Obilazak je autocestom A 1 preko čvorova Posedarje i Maslenica.

Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je promet teretnih vozila. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

U trajektnom je prometu stanje redovno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka