Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
20. siječnja 2019.
HAK

Slab snijeg otežava promet u Lici

foto:V.KARUZA
foto:V.KARUZA
Autor:
Objavljeno: 13. prosinac 2010. u 7:46 2010-12-13T07:46:42+01:00

ZAGREB – Slab snijeg otežava promet mjestimice u Lici, a zbog niskih jutarnjih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, izvijestio je jutros HAK.Magla, mjestimice gusta smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Lici.
Osobito oprezno treba voziti na autocesti A1, od Zagreba do Karlovca i od tunela Mala Kapela do Otočca. Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama: Josipdol-Poljanak,   Užljebić-Doljani i  Dobroselo-Mazin.

Zbog vode na kolniku za sav je promet zatvorena državna cesta D 36 Karlovac-Pisarovina-Pokupsko u mjestima Koritinja i Gradac.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. 

Naizmjence se vozi na Jadranskoj magistrali (D 8), preko Šibenskog mosta.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.Trajekti plove prema redu plovidbe. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka