Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
23. siječnja 2020.
Olujni vjetar remeti promet

Samo za automobile otvorena A6 od Kikovice do Delnica i magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene

Kikovica / Snimio Sergej DRECHSLER
Kikovica / Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 3. rujan 2019. u 12:06 2019-09-03T12:06:15+02:00

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Posedarje i Sveti Rok, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački, Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, te Paški most

ZAGREB Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Posedarje i Sveti Rok, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački, Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, te Paški most.

Obilazak za ostala vozila je preko Karina, Obrovca i Gračaca, odnosno starom cestom kroz Gorski kotar, izvijestio je u utorak, pola sata prije podneva Hrvatski autoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog, Krčkom mostu, autocesti A7 Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog bure u prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen. Ostali trajekti i katamarani plove redovito.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.