Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
23. siječnja 2020.
HAK

Od Rijeke do Delnica zbog vjetra mogu samo auti, u prekidu brojne brodske linije

Foto Damir Škomrlj
Foto Damir Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 2. veljača 2019. u 8:46 2019-02-02T08:46:12+01:00

Zbog olujnog vjetra je samo za osobna vozila otvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice; u prekidu su mnoge brodske linije .

Mokri su i skliski kolnici od kiše mjestimice u Istri, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Dalmaciji te dijelu središnje Hrvatske. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

Zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom za vrijeme zimskih uvjeta na pojedinim cestama u Lici.

Zbog jakog juga u prekidu su trajektne linije: Zadar-Molat-Brgulje-Zapuntel-Ist, Zadar-Rivanj-Sestrunj-Zverinac-Božava-Brbinj, Valbiska-Merag, Lopar-Valbiska, Brestova-Porozina, Trogir-Drvenik Mali-Drvenik-Veli, Sumartin-Makarska, Vis-Split, Drvenik-Sućuraj, Dubrovnik-Lopud-Suđurađ, Prapratno-Sobra; Ubli-Vela Luka -Split, Vis-Split i Trogir-Drvenik Mali-Drvenik-Veli.

U prekidu je i brodska linija Zadar-Preko i Mali Lošinj-Unije-Susak, te katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Ubli-Vela Luka– Hvar-Split, Sobra-Šipan-Dubrovnik,Korčula-Hvar-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split i Jelsa -Bol-Split.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.