Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Upozerenje iz HAK-a

OPREZ U PROMETU Jak vjetar i mokri kolnici, prekinute katamaranske linije

Foto: Arhiva NL
Foto: Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 7. studeni 2017. u 7:38 2017-11-07T07:38:00+01:00

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, a obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom (DC3) kroz Gorski kotar, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene te na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče, državna cesta DC1 i Paški most otvoreni su za sve skupine vozila.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U prekidu su katamaranske linije: Split-Vis, Ubli Vela Luka-Hvar-Split, Split-Korčula-Hvar, Jelsa-Bol-Split, Novalja-Rab-Rijeka i trajektne linije: Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska, Sumartin-Makarska.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.