Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
20. siječnja 2019.
HAK

Magla u Slavoniji, Gorskom kotaru i primorju

foto: AP
foto: AP
Autor:
Objavljeno: 22. prosinac 2010. u 16:20 2010-12-22T16:20:30+01:00

ZAGREB – Magla, ponegdje i vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Slavoniji, Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju, izvijestio je popodne u 15 sati Hrvatski auto-klub.
Magle posebno ima na dionicama autocesta: A 3 Bregana-Lipovac, između Slavonskog Broda i Lipovca, A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, te na A 7 od tunela Jušići do čvora Jurdani. Kolnici su mokri ili vlažni, te skliski u većem dijelu Hrvatske.
Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.
Zbog zimskih uvjeta na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana (čekanja oko 1 sat) i Macelj (čekanja oko 2 sata). 
Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka