Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
22. siječnja 2019.
Gužve

Krenuo kaos na granici: Na Bregani se na ulasku u Hrvatsku čeka skoro četiri sata

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 14. travanj 2017. u 9:13 2017-04-14T09:13:13+02:00

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima – na ulasku Bregana čeka se oko 3 sata i 45 min, Bregana naselje oko jedan sat, a na ulazu Harmica, Lupinjak i Dubrava Križovljanska po pola sata. Na izlasku Macelj u oba smjera – na ulazak čeka oko 2 sata

Pojačan je promet na graničnim prijelazima, kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Slavoniji te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj pa iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) u petak vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, a pozivaju i na dodatan oprez zbog više mopedista, motociklista i biciklista u prometu.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima – na ulasku Bregana čeka se oko 3 sata i 45 min, Bregana naselje oko jedan sat, a na ulazu Harmica, Lupinjak i Dubrava Križovljanska po pola sata. Na izlasku Macelj u oba smjera – na ulazak čeka oko 2 sata, a na izlazak oko 30 minuta.

Promet autobusa pojačan je na graničnom prijelazu Bregana u oba smjera gdje se čeka dva sata.

Promet teretnih vozila na izlasku pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je oko 3 km.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

HAK od 18 do 22. travnja organizira preventivno-sigurnosnu akciju Dani tehničke ispravnosti motocikala. U tom razdoblju u svim stanicama za tehnički pregled u Hrvatskoj vozači mogu obaviti besplatan tehnički pregled, ukoliko u tom razdoblju ne moraju na redoviti tehnički pregled radi registracije motocikla.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka