Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
24. ožujka 2019.
Izvješće HAK-a

Kolnici mokri i skliski, moguća poledica

PIXSELL
PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 21. prosinac 2010. u 7:47 2010-12-21T07:47:19+01:00

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, mjestimice, zbog niskih temperatura tijekom jutra, moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, javlja Hrvatski autoklub.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Slavoniji, te sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Posebice na dionicama autocesta: A 3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Lipovca, A 4 Zagreb-Goričan, od Goričana do Varaždina, te na A 6 Rijeka-Zagreb, od čvora Oštrovica do tunela Tuhobić (vidljivost manja od 50 metara).

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Od 8 do 16 sati, povremeno se zatvara Jadranska magistrala između križanja prema Vinjercu i starog Masleničkog mosta (D 8). Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Obilazak autocestom: D 8-čvor Posedarje-A1-čvor Maslenica-D8.

Promet će teći naizmjence, od 9 do 15 sati, na dionici Grljevac-Podstrana (D 8), a tijekom cijelog dana preko Šibenskog mosta.

Zbog zimskih uvjeta na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown