Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 18° 18° 1
22. travnja 2019.
I dalje oprez na cestama

Jaka bura od Bakra do Senja i od Kikovice do Tuhobića

I dalje velike teškoće stvara mokri snijeg na kolniku/ Sergej DRECHSLER
I dalje velike teškoće stvara mokri snijeg na kolniku/ Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 18. prosinac 2010. u 17:41 2010-12-18T17:41:00+01:00

Postupno se normaliziraju vremenske prilike, ali zbog mjestimice mokrog snijega na kolniku otežano se vozi u gotovo cijeloj zemlji, a osim u unutrašnjosti poteškoća ima i u Istri, na sjevernom Jadranu i Dalmaciji

ZAGREB Zbog mjestimice mokrog snijega na kolniku otežano se vozi u gotovo cijeloj zemlji, a osim u unutrašnjosti poteškoća ima i u Istri, na sjevernom Jadranu i Dalmaciji, javlja Hrvatski autoklub. U podvelebitskom i podbiokovskom dijelu jadranske magistrale, te u dalmatinskom zaleđu jak vjetar dodatno otežava i usporava promet. Zbog jake bure na dionici jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabranjen je promet autobusima na kat, vozilima s kamp prikolicama i motociklima (I. skupina). Jak vjetar puše i na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, ali nema ograničenja za pojedine skupine vozila. 
Postupno se normaliziraju vremenske prilike, no za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama promet je i dalje zabranjen na glavnim cestama kroz Gorski kotar, Liku te na širem riječkom području,  Senju, Novom Vinodolskom, Crikvenici i na svim županijskim i lokalnim cestama na području Viškova, Klane, Kastva, Matulja, Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage te na cestama Sisačko-moslavačke, Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. 
Zbog snijega i poledice savjetuje se krajnje opreznu vožnju na brzoj cesti Solin-Klis te na cestama splitskog i šibenskog područja. Zimski su uvjeti na D 220 Trilj-Kamensko i malograničnom prijelazu Slivno.
Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.
Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.
Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja.
Otkazane su katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Split-Bol-Jelsa, Vis-Split i Korčula-Hvar-Split. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš